Lees de Officiële Beschrijving

Programmaduur

Voltijdstudenten kunnen een Bachelor-graad behalen in 3 academische jaren van 9 maanden, voor een totaal van 9 kwartalen van 20 credits elk, of in 4 academische jaren voor een totaal van 12 kwartalen van 15 credits elk bij het spreiden van de werklast.

Lesrooster

Cursussen zijn beschikbaar in verschillende indelingen , inclusief cursussen overdag tussen 8.30 en 18.30 uur, seminarcursussen met gastprofessoren op opeenvolgende dagen, en verschillende online cursussen die 24/7 beschikbaar zijn, of elke combinatie in een gemengd formaat . Cursussen worden doorgaans gepland in sessies van elk 3 uur. Maak contact met een toelatingsadviseur of raadpleeg de cursusplanning als je eenmaal bent ingeschreven om meer te weten te komen over de beschikbaarheid van de cursus in specifieke indelingen gedurende het academiejaar.

Toelatingseisen

Studenten moeten vloeiend Engels spreken en een middelbare schooldiploma (of een equivalent daarvan) hebben behaald dat toegang geeft tot het hoger onderwijs in het land van herkomst. Raadpleeg het aanvraagproces voor meer informatie over de aanbevolen niveaus in het Engels.

Studenten van 17 jaar of ouder die minder dan 12 jaar formeel onderwijs hebben gevolgd en geen middelbare schooldiploma hebben dat toegang geeft tot het hoger onderwijs in het land van herkomst, verdienen tot 60 extra credits in het pre-bachelorprogramma . bijv. Studenten die een bachelordiploma willen behalen en die het pre-bachelorprogramma moeten voltooien, moeten 60 180 credits verdienen.

Undergraduate Courses met betrekking tot de minor in Asian Management

 • BUS2004 - Internationaal zakendoen (5)
 • CUL2001 - Aziatische culturen (5)
 • ECO2001 - Aziatische economische ontwikkeling (5)
 • ECO2003 - Internationale economie (5)
 • GLO2001 - Aziatische perspectieven op globalisering (5)
 • HIS2001 - Aziatische geschiedenis (5)
 • MAN2001 - Aziatische managementstijlen (5)
 • MAN2201 - Undergraduate Research Project in Asian Management (5)
 • MAR2001 - Aziatische perspectieven op marketing (5)
 • OPE2003 - Wereldwijde inkoop en logistiek (5)
 • MAN3101 - Hedendaagse cases in beheer Azië (5)
 • INT4701 - Undergraduate Capstone-project in beheer Azië (5)

Beoordelings systeem

Studenten worden beoordeeld op een combinatie van aanwezigheid, participatie, individuele opdrachten, groepsopdrachten en examens. Opdrachten kunnen leesmateriaal, scripties, rapporten, presentaties en andere zijn. De combinatie van deze beoordelingen biedt studenten een gelijke kans om hun vaardigheden en kennis te demonstreren. De minimale slaagkans is D (60%). In het geval van een FX-cijfer hebben studenten de mogelijkheid om een ​​tweede examen aan te vragen om de minimum-slaagkans van 60% te behalen.

Wereldwijde studiereis

Elk academisch jaar kunnen studenten van alle campussen in Europa, evenals studenten van onze academische partners deelnemen aan onze wereldwijde studiereis naar Tokio, Japan . De wekenlange reis zit vol met culturele excursies, bedrijfsbezoeken, sociale activiteiten en een seminar over Aziatisch management.

Stage optie

De stageoptie moedigt studenten aan hun vaardigheden en kennis in de praktijk te brengen door middel van aanbiedingen van onze Carrière-afdeling van regionale en internationale bedrijven en organisaties. Maximaal 30 electieve studiepunten kunnen worden toegekend na succesvolle afronding van de stage.

accreditatie

Onze Bachelor of Business Administration (BBA) opleiding is programmatisch geaccrediteerd door de in de VS gevestigde Accreditatie Raad voor Business Schools and Programs (ACBSP) en de Europese Raad voor Business Education (ECBE).

Begindata

Onze academische kalender is gebaseerd op een kwart systeem (1 kwartaal = 10 weken). Vanwege de flexibele structuur en het modulaire ontwerp van het programma zijn er meerdere startdatums beschikbaar aan het begin van elk kwartaal, in oktober, januari, april, juli en uitzonderlijk ook in periode B van het zomerkwartier in augustus. Alle campussen volgen dezelfde academische kalender.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 19 andere vakken van United International Business Schools »

Laatst bijgewerkt op June 17, 2018
Deze cursus is Online, Campus based, Online en Campus gecombineerd
Begindatum
Apr. 2019
Duration
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
36,000 EUR
Prijs kan verschillen, afhankelijk van de locatie.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Apr. 2019
Aanmeldingslimiet

Apr. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum