BBA - dual degree optie - swiss graad

GBSB Global Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BBA - dual degree optie - swiss graad

GBSB Global Business School

Waarom hebben zoveel mensen kiezen voor een Bachelor of Business Administration meer dan bacheloropleidingen op andere gebieden te bestuderen? Het antwoord op deze vraag kan waarschijnlijk worden gevonden in de recente veranderingen in de wereldeconomie en de toenemende mate van globalisering industrieën '.

Cleary, onder invloed van de mondiale veranderingen, de perceptie van de fundamentele business principles wordt geleidelijk hervormen. Als business, in het algemeen, is blootgesteld aan de globalisering, doen grote multinationals niet hoeft alleen maar een goede manager met basiskennis - wat ze zijn op zoek naar een ervaren en getalenteerde expert met een brede kennisbasis, die in staat is om net zo effectief uit te voeren in verschillende posities. Een Bachelor of Business Administration graad is van essentieel belang voor degenen wiens doel het is ofwel een succesvolle carrière in algemene zakelijke posities te creëren of hun eigen bedrijf van welke aard ook.

Een BBA in Barcelona, ​​een van de top business hubs en meest innovatieve steden in de wereld, biedt een geweldige kans om een ​​solide basis van business administration in combinatie met vaardigheden en diepgaande kennis op mogelijke gebieden van specialisatie te leggen. Succesvolle afronding van een bacheloropleiding bij de GBSB Global Business School garandeert dat u de professionele en persoonlijke vaardigheden ontwikkeld hebt die u nodig heeft voor het werken in bedrijfsadministratie, geleerd door onze hooggekwalificeerde professoren met ruime ervaring op uiteenlopende gebieden, waaronder wereldwijde management, marketing , Bedrijfsontwikkeling, wet, ondernemerschap en anderen. Bovendien is een BBA in Barcelona is de beste keuze voor diegenen die geïnteresseerd zijn in duurzame ontwikkeling van het bedrijfsleven. Door het concept van "groene" ontwikkeling te combineren met een ethische dimensie van internationale zaken, heeft GBSB Global Business School een innovatieve benadering ontwikkeld voor het studeren van zaken.

Dual Degree Optie in samenwerking met Zwitserse UMEF University

GBSB Global Business School, in samenwerking met de Zwitserse UMEF-universiteit, biedt een speciale dubbele bacheloropleiding waarin studenten de mogelijkheid krijgen om twee bacheloropleidingen te behalen in de Bedrijfskunde. Zwitserse UMEF Universiteit van Genève, Zwitserland, biedt haar studenten zes grote campussen in verschillende delen van de wereld, up-to-date faciliteiten voor het beheer, computer, rechten en politieke wetenschappen, een cultureel diverse staf, bestaande uit meer dan 100 docenten van verschillende nationaliteiten , en is de perfecte plek voor het verkennen van de internationale zakenwereld.

De Dual Bachelor's degree omvat drie jaar BBA studie in Spanje aan de GBSB Global Business School gevolgd door een eind studiejaar in Genève, Zwitserland en biedt een grote kans om twee Europese graden te behalen en de ervaring te krijgen van het studeren in twee aparte internationale omgevingen. Studeren in twee verschillende steden, in twee verschillende landen, binnen een enkel BBA-programma biedt een groot potentieel om te netwerken en het leggen van contacten met studenten en docenten over de hele wereld voor je toekomstige carrière.

Onder andere, de Dual bachelor's degree in Spanje en Zwitserland combineert de unieke eigenschappen van beide landen en biedt mogelijkheden voor de professionele ontwikkeling die niet elders kan worden gevonden. Laid-back en vriendelijke Barcelona, ​​een van de meest toeristische plekken in de wereld, biedt een ontspannen levensstijl en een echt internationale omgeving. Echter, als een gastheer voor het Mobile World Congress en andere belangrijke technologische en zakelijke evenementen, deze mediterrane stad is niet alleen over stranden en het nachtleven - het bedrijfsleven is een essentieel onderdeel van de cultuur van de stad. Aan de andere kant, Genève, de tweede meest bevolkte stad in Zwitserland en een financieel en wereldwijde centrum voor diplomatie, gastheer is van de hoogste aantal internationale organisaties in de wereld, met inbegrip van de WTO, de VN en het Rode Kruis Headquarters.

Het internationale milieu beïnvloedt positief het onderwijs van de Zwitserse UMEF-universiteit, aangezien de meeste van hun professoren, evenals enkele professoren van de GBSB Global Business School, ervaring hebben in de bovengenoemde organisaties. Beslissen om een ​​Dual bachelor's degree in Barcelona en Genève te bestuderen is de perfecte gelegenheid om te leren over duurzaam en ethisch wereldwijde business administration, samen met het verbeteren van uw algemene zakelijke kennis en verbetering van de beroepsvaardigheden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,900 EUR
per jaar
Locations
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan