BBA - hospitality management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een gastvrijheid management diploma voor wereldwijde carrière

De Bachelor of Business Administration (BBA) in Hospitality Management bereidt studenten voor managers en ondernemers in de wereldwijde service-industrie te zijn. Het is een bedrijf diploma en een hotel management diploma en dat hands-on hospitality training en stages combineert met het management cursussen.

Studenten beginnen met praktische kunstcursussen, leerdienst en culinaire technieken in de restaurants en recepties van de school op Glion campus. Zij voltooien een eerste stage in gastvrijheid, gevolgd door een semester van gastvrijheid management studies, dan een tweede stage, normaal gesproken op toezichts- of administratief niveau.

In het laatste jaar kunnen studenten een specialisatiebaan kiezen om hun zakelijke expertise in Luxe Brand Management, Event Management, Real Estate Finance en Revenue Management, of Sales and Marketing. Of New Venture Creation te vergroten.

Belangrijkste feiten

  • Duur: 3,5 jaar
  • Stages: 2 x 6 maanden
  • Intakes: Januari, april, juli en oktober
  • Woonplaats: Switzerland (Glion en Bulle) & London, UK
Laatst bijgewerkt op May 2017

Over de school

Glion Institute of Higher Education delivers premium, university-level education in hospitality management and event, sport and entertainment management.

Glion Institute of Higher Education delivers premium, university-level education in hospitality management and event, sport and entertainment management. Lees Minder
Montreux , Bulle + 1 Meer Minder