BBA in business administration: energie, olie en gas beheer

University of Nicosia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BBA in business administration: energie, olie en gas beheer

University of Nicosia

 • Duur (jaar): 4
 • Diploma: Bachelor of Business Administration
 • Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus)
 • Taal van de instructie: Engels
 • Wijze van Studie: Full-time of part-time.Some cursussen worden aangeboden op basis van e-learning.
 • Minimum ECTS Credits: 240

Profiel van het programma

 1. Winnen expertise in Business Administration en in één van de volgende concentraties: Energie Olie en Gas management; Ondernemerschap en innovatie; Financiën en Economie; Human Resource Management; Information Systems en Social Media; Beheer; Marketing Communicatie; Publieke administratie; en Real Estate.
 2. Aantonen dat kennis van bedrijfsprocessen en het vermogen om de industrie aantrekkelijker te beoordelen, te identificeren risico's en kansen van het zakendoen in een internationale omgeving
 3. Kies en pas geschikte kwantitatieve of kwalitatieve methodologieën toe om problemen te analyseren en gebruik te maken van moderne technologische en analytische instrumenten die nodig zijn om de besluitvorming in organisaties te ondersteunen.
 4. Ontwikkelen van leiderschap en organisatorische vaardigheden in de richting van de communicatie visie, inspirerende medewerkers en het stimuleren van innovatie en verandering.
 5. Identificeren en te evalueren ethische kwesties en communiceren gerechtvaardigde resoluties voor praktijksituaties.
 6. Tonen vaardigheid in communicatie en teamwork vaardigheden te ontwikkelen.
 7. Om studenten met algemene kennis met betrekking tot het gebied van energie, olie en gas management.
 8. Het voorbereiden van toekomstige junior executives en bedrijfsmanagers voor de opkomende olie- en gasindustrie in Cyprus om volledig opgeleid en competent te zijn in alle aspecten van management, economie, recht en technologie, zodat deze effectief kunnen functioneren in deze opkomende industrie.
 9. Om studenten uit te rusten met theoretische en praktische kennis, onderzoeks- en analytische vaardigheden en het inzicht in de bedrijfs- en managementprocessen die nodig zijn om een ​​carrière in de olie- en gasindustrie te ontwikkelen

Carriere vooruitzichten

Bedrijfsmanagers en leidinggevenden met een grondig inzicht in de olie- en gasindustrie en aanverwante bedrijfstakken die uitstekend kunnen functioneren en presteren in deze opkomende industrie.

Toegang tot verdere studies

Na het afstuderen, kunnen studenten direct toegang tot verdere postdoctorale (MBA, MSc, MA, MREs, MPhil en PhD) studies.

Aanslag

Cursusbeoordeling bestaat meestal uit een uitgebreid eindexamen en voortdurende evaluatie. Doorlopende evaluatie kan onder meer mid-termen, projecten en klasdeelname omvatten.

Lettercijfers worden berekend op basis van het gewicht van het examen en de doorlopende evaluatie en de werkelijke cijferpunten verkregen in deze twee beoordelingscomponenten. Op basis van de opleidingsgraden worden het semesterpuntpunt gemiddelde (GPA) en het cumulatieve puntgemiddelde (CPA) van de student berekend.

Afstuderen Eisen

De student moet 240 ECTS en alle programma-eisen te voltooien.

Een minimum cumulatief cijfermatig gemiddelde punt (CPA) van 2.0 is vereist. Dus, hoewel een 'D' een PASS-cijfer is, is een gemiddelde cijfer van 'C' nodig om een ​​CPA van 2,0 te behalen.

Leerresultaten

Algemeen (Business)

Tegen het einde van het programma de afgestudeerden in staat zal zijn om:

 1. Beheer problemen met betrekking tot een organisatieomgeving en pas conceptuele principes, methoden en hulpmiddelen toe om zakelijke problemen op te lossen
 2. Identificeer de toenemende complexiteit van wereldwijde zaken en economie en de impact ervan op het management en de groei van een organisatie
 3. Stroomlijn bedrijfsprocessen en -procedures om uitdagingen aan te gaan en uit te blinken onder intense concurrentie
 4. Een ethische benadering aannemen in het beheer van bedrijfspraktijken om verhoogde druk van overheidsinstanties en internationale fora aan te pakken en op te lossen.
 5. Evalueert kritisch verzamelde gegevens, analyseert en interpreteert bevindingen om weloverwogen beslissingen te nemen.
 6. Identificeer en gebruik geschikte onderzoeks- en bedrijfssimulatietools
 7. Gebruik vaardigheden die vereist zijn bij onderhandeling en conflictoplossing voor het versterken van samenwerking met toegevoegde waarde

Specifieke (concentraties)

 1. Energie, olie en gasbeheer
 2. Om studenten met algemene kennis met betrekking tot het gebied van energie, olie en gas management.
 3. Het voorbereiden van toekomstige junior executives en bedrijfsmanagers voor de opkomende olie- en gasindustrie op Cyprus om volledig opgeleid en bekwaam te zijn in alle aspecten van management, economie, recht en technologie, zodat deze effectief kunnen functioneren in deze opkomende industrie.
 4. Om studenten uit te rusten met theoretische en praktische kennis, onderzoeks- en analytische vaardigheden en inzicht in de bedrijfs- en managementprocessen die nodig zijn om een ​​carrière in de olie- en gasindustrie te ontwikkelen.

Beurzen - Financiële hulp

De universiteit biedt beurzen en financiële hulp aan voltijdstudenten, in de vorm van academische merietestudies, financiele hulpbijstand, atletische beurzen en opleidingen op campus.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
University of Nicosia

Laatst bijgewerkt op November 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
8,940 EUR
Lokale / EU-studenten jaarlijkse collegegeld; € 9.120 Internationale studenten jaarlijkse collegegeld
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Sept. 2019
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school