BBA in business administration: ondernemerschap en innovatie

University of Nicosia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BBA in business administration: ondernemerschap en innovatie

University of Nicosia

 • Duur (jaar): 4
 • Diploma: Bachelor of Business Administration
 • Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus)
 • Taal van de instructie: Engels
 • Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds
 • Minimum ECTS Credits: 240

Profiel van het programma

Algemeen

 1. Winnen expertise in Business Administration en in één van de volgende concentraties: Energie Olie en Gas management; Ondernemerschap en innovatie; Financiën en Economie; Human Resource Management; Information Systems en Social Media; Beheer; Marketing Communicatie; Publieke administratie; en Real Estate.
 2. Demonstreer kennis van bedrijfsprocessen en het vermogen om de aantrekkelijkheid van de industrie te beoordelen, risico's en kansen te identificeren om zaken te doen in een wereldwijde omgeving.
 3. Kies en pas geschikte kwantitatieve of kwalitatieve methodologieën toe om problemen te analyseren en gebruik te maken van moderne technologische en analytische instrumenten die nodig zijn om de besluitvorming in organisaties te ondersteunen.
 4. Ontwikkelen van leiderschap en organisatorische vaardigheden in de richting van de communicatie visie, inspirerende medewerkers en het stimuleren van innovatie en verandering.
 5. Identificeren en te evalueren ethische kwesties en communiceren gerechtvaardigde resoluties voor praktijksituaties.
 6. Tonen vaardigheid in communicatie en teamwork vaardigheden te ontwikkelen.

Concentratie specifieke doelstellingen

Ondernemerschap & Innovatie

 1. Verkrijg de vaardigheden en competenties die nodig zijn om een ​​creatieve en innovatieve ondernemer te worden
 2. Pas het ontwikkelingsproces van het businessplan toe om een ​​innovatief product / dienst te ontwerpen en te implementeren
 3. Managementconcepten toepassen die specifiek zijn voor ondernemers en kleine bedrijven en geavanceerde technologische hulpmiddelen gebruiken om hen te ondersteunen
 4. Communiceer met case-materiaal in een stimulerende leeromgeving

Carriere vooruitzichten

Ondernemer, R & D-functionaris, incubator-adviseur, executive consultant / business-ontwikkelaar, manager bedrijfsontwikkeling, manager marketing en sales, adviseur risicodragend kapitaal / beleggingsfonds.

Toegang tot verdere studies

Na het afstuderen, kunnen studenten direct toegang tot verdere postdoctorale (MBA, MSc, MA, MREs, MPhil en PhD) studies.

Aanslag

Cursusbeoordeling bestaat meestal uit een uitgebreid eindexamen en voortdurende evaluatie. Doorlopende evaluatie kan onder meer mid-termen, projecten en klasdeelname omvatten.

Lettercijfers worden berekend op basis van het gewicht van het examen en de doorlopende evaluatie en de werkelijke cijferpunten verkregen in deze twee beoordelingscomponenten. Op basis van de opleidingsgraden worden het semesterpuntpunt gemiddelde (GPA) en het cumulatieve puntgemiddelde (CPA) van de student berekend.

Afstuderen Eisen

De student moet 240 ECTS en alle programma-eisen te voltooien.

Een minimum cumulatief cijfermatig gemiddelde punt (CPA) van 2.0 is vereist. Dus, hoewel een 'D' een PASS-cijfer is, is een gemiddelde cijfer van 'C' nodig om een ​​CPA van 2,0 te behalen.

Leerresultaten

Algemeen (Business)

Tegen het einde van het programma de afgestudeerden in staat zal zijn om:

 1. Beheer problemen met betrekking tot een organisatieomgeving en pas conceptuele principes, methoden en hulpmiddelen toe om zakelijke problemen op te lossen
 2. Identificeer de toenemende complexiteit van wereldwijde zaken en economie en de impact ervan op het management en de groei van een organisatie
 3. Stroomlijn bedrijfsprocessen en -procedures om uitdagingen aan te gaan en uit te blinken onder intense concurrentie
 4. Adopteer een ethische benadering in het beheer van zakelijke praktijken aan te pakken en op te lossen verhogen de druk van overheden en internationale fora.
 5. Evalueert kritisch verzamelde gegevens, analyseert en interpreteert bevindingen om weloverwogen beslissingen te nemen.
 6. Identificeer en gebruik geschikte onderzoeks- en bedrijfssimulatietools
 7. Gebruik maken van vaardigheden die vereist zijn bij onderhandeling en conflictoplossing voor het versterken van samenwerkingsverbanden met toegevoegde waarde (Specifieke concentraties)

Ondernemerschap & Innovatie

 1. Ontwikkelen van vaardigheden om een ​​creatieve en innovatieve ondernemer te worden en toe te passen technologie om een ​​aantrekkelijk innovatief product / dienst te vormen.
 2. Effectief managementconcepten toepassen die specifiek zijn voor ondernemers en kleine bedrijven in huishoudelijke en mondiale omgevingen.
 3. Begrijp de evolutie van de concepten en het toenemende belang en de bijdragen van CSR en sociaal ondernemerschap.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
University of Nicosia

Laatst bijgewerkt op November 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
8,940 EUR
Lokale / EU-studenten jaarlijkse collegegeld; € 9.120 Internationale studenten jaarlijkse collegegeld
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Sept. 2019
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school