BBA in business administration: vastgoed

University of Nicosia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BBA in business administration: vastgoed

University of Nicosia

 • Duur (jaar): 4
 • Diploma: Bachelor of Business Administration.
 • Niveau van Kwalificatie: 1 cyclus (bachelor)
 • Voertaal: Engels.
 • Studiemethode: Fulltime en Parttime zijn beide mogelijk.
 • Minimum ECTS Credits: 240

Profiel van het programma

Algemeen

 1. Winnen expertise in Business Administration en in één van de volgende concentraties: Energie Olie en Gas management; Ondernemerschap en innovatie; Financiën en Economie; Human Resource Management; Information Systems en Social Media; Beheer; Marketing Communicatie; Publieke administratie; en Real Estate.
 2. Demonstreer kennis van bedrijfsprocessen en het vermogen om de aantrekkelijkheid van de industrie te beoordelen, risico's en kansen te identificeren om zaken te doen in een wereldwijde omgeving.
 3. Kies en pas geschikte kwantitatieve of kwalitatieve methodologieën toe om problemen te analyseren en gebruik te maken van moderne technologische en analytische instrumenten die nodig zijn om besluitvorming in organisaties te ondersteunen.
 4. Ontwikkelen van leiderschap en organisatorische vaardigheden in de richting van de communicatie visie, inspirerende medewerkers en het stimuleren van innovatie en verandering.
 5. Identificeren en te evalueren ethische kwesties en communiceren gerechtvaardigde resoluties voor praktijksituaties.
 6. Tonen vaardigheid in communicatie en teamwork vaardigheden te ontwikkelen.

Concentratie specifieke doelstellingen:

 1. Krijg een systematisch inzicht in vastgoedgerelateerde problemen, methoden en hulpmiddelen voor het analyseren en evalueren van de vastgoed- en vastgoedsector.
 2. Ontwikkel inzicht in het planningsbeleid en het implementatieproces, en maak kennis met de juridische en fiscale aspecten van de vastgoedsector.
 3. Instrumenten toepassen om markttendensen en -waarden in de vastgoedsector te bepalen.

Carriere vooruitzichten

Real Estate Investment bedrijf, Real Estate Equity firma, goed Manager, Property Valuation Manager en Consultant, Real Estate Broker, Makelaar, Ontwikkeling en Bouw Industrie, taxateur, Investment Banking en Sector.

Toegang tot verdere studies

Na het afstuderen, kunnen studenten direct toegang tot verdere postdoctorale (MBA, MSc, MA, MREs, MPhil en PhD) studies.

Aanslag

Cursusbeoordeling bestaat meestal uit een uitgebreid eindexamen en permanente evaluatie.

Permanente evaluatie kan onder andere medio-termen, projecten en deelname van klassen omvatten. De hieronder vermelde cijferreeksen worden berekend op basis van het gewicht van het eindexamen en de permanente evaluatie en de werkelijke cijfers die in deze twee beoordelingscomponenten zijn behaald. Op basis van de cursuscijfers worden het halfjaarlijks gemiddelde (GPA) en het cumulatief puntgemiddelde (CPA) van de student berekend

Afstuderen Eisen

De student moet 240 ECTS en alle programmavereisten invullen. Een minimaal cumulatief Grade Point Average (CPA) van 2,0 is vereist.

Hoewel dus een "D" is een voldoende cijfer, teneinde een CPA van 2,0 gemiddeld een 'C' te bereiken vereist.

Leerresultaten

Tegen het einde van het programma de afgestudeerden in staat zal zijn om:

 1. Beheer problemen met betrekking tot een organisatieomgeving en pas conceptuele principes, methoden en hulpmiddelen toe om zakelijke problemen op te lossen.
 2. Identificeer de toenemende complexiteit van wereldwijde zaken en economie en de impact ervan op het management en de groei van een organisatie.
 3. Stroomlijn bedrijfsprocessen en -procedures om uitdagingen aan te gaan en uit te blinken onder intense concurrentie.
 4. Een ethische benadering aannemen in het beheer van bedrijfspraktijken om verhoogde druk van overheidsinstanties en internationale fora aan te pakken en op te lossen.
 5. Beoordeel verzamelde gegevens kritisch, analyseer en interpreteer bevindingen om weloverwogen beslissingen te nemen.
 6. Identificeer en gebruik geschikte onderzoeks- en bedrijfssimulatietools.
 7. Gebruik vaardigheden die nodig zijn bij onderhandeling en conflictoplossing voor het versterken van samenwerkingsverbanden met toegevoegde waarde

Specifieke (concentraties)

 1. Beschrijf en analyseer de vastgoedsector, begrijp de juridische kant van de sector, maak een onderscheid tussen de verschillende methoden van verwerving en overdracht van onroerend goed, eigendomsvormen en blijk van bekwaamheid in de basisprincipes van vastgoedontwikkeling, management en marketing.
 2. Leg uit de fiscale gevolgen (voor- en passiva) die gelden voor de eigendom, het gebruik en de overdracht van onroerend goed en in staat zijn om deze belastingen uit te leggen aan klanten.
 3. Onderscheid maken tussen onroerend goed en andere soorten beleggingen, en identificeren van de voor- en nadelen van de verschillende beleggingen in onroerend goed, en de gegevens van de beoordeling bronnen evalueren om trends en waarden van de markt te bepalen.

Beurzen - Financiële hulp

De universiteit biedt beurzen en financiële hulp aan voltijdstudenten, in de vorm van academische merietestudies, financiele hulpbijstand, atletische beurzen en opleidingen op campus.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
University of Nicosia

Laatst bijgewerkt op November 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
8,940 EUR
Lokale / EU-studenten jaarlijkse collegegeld; € 9.120 Internationale studenten jaarlijkse collegegeld
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Sept. 2018
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school