BBA in de internationale hospitality management (Hons)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Business Administration (Hons) in International Hospitality Management 

De drie jaar Bachelor diploma met Honours is het hoogste niveau van de bachelor-diploma elke student kan verkrijgen. Een Honours degree kunt u pre-kwalificeren voor de toegang tot een scala van postgraduate Masters graden ook.

Afgestudeerden van dit programma zullen naar verwachting snel klimmen door de managementstructuur van een hotel of andere horeca gerelateerde bedrijven om de leidende senior professionals van de toekomst.


- Eerste Honours graad in de regio die in slechts drie jaar kan worden voltooid

- Internationaal erkende kwalificatie

- Overstappen naar leidinggevende posities in de horeca

- Vorderingen tot Master in elk bedrijf discipline

- Leer maximaal zes talen

- Mogelijkheid om een ​​semester aan beide EHL of Cornell University

uw Stage

Omdat het een integraal onderdeel van Jumeirah, het luxe hotel groep achter wereldberoemde eigenschappen, zoals de Burj Al Arab, Jumeirah Beach Hotel, Madinat Jumeirah en vele andere vestigingen over de hele wereld, biedt u zeker een ongeëvenaarde kans voor je stage. Bovendien, de Academie sterke banden met de horeca opent ook nieuwe mogelijkheden binnen andere gerenommeerde vijf-sterren hotel ketens in Dubai als internationaal.

De stageperiode voor studenten duurt ongeveer 6 maanden aan het begin van het jaar 2 van de opleiding en kan gedaan worden in een vijf-sterren hotel of een gerenommeerde horecagelegenheid waar ook ter wereld. De Academy zal u helpen om een ​​baan te krijgen en de stage namens u te vergemakkelijken en hoewel je een hotel voorkeur kan aangeven, is de plaatsing niet gegarandeerd omdat het afhankelijk is van de individuele hotels. De Academy heeft stagiaires in Dubai, de Golfregio had, vele landen in Europa, het Verenigd Koninkrijk en Ierland, het Caribisch gebied, de Malediven en Azië, om maar een paar plaatsen te noemen.

De Hospitality en toerisme-industrie heeft altijd een groot voorstander van de Academy geweest. De volgende zijn onze partners uit de industrie aangewezen die onze studenten hebben voorzien van stagemogelijkheden. Veel van deze bedrijven zijn vervolgens onze afgestudeerden ook ingehuurd:

- Jumeirah Group
- Emirates Airlines
- InterContinental Hotels Group
- Hyatt International
- Kempinski
- Hotels Starwood
- Hilton Worldwide
- Mariott International
- Ritz Carlton
- Fairmont Raffles
- Accor Group
- Shangri-La
- Hotels Armani
- De Parker Company

Associate of Science in International Hospitality Operations

De Associate of Science degree is een anderhalf jaar durende programma bestaat uit de eerste vijf trimesters van de bacheloropleiding. Dit programma biedt u een basis van essentiële vaardigheden die nodig zijn voor een toezichthoudende functie in de horeca. U krijgt een grondige kennismaking met de productie van levensmiddelen, restaurant operaties, front office en kamers divisie operaties alsook basis-en inleidende business en management onderwerpen ontvangen.

Afgestudeerden kunnen dit programma als een fast track te gebruiken in een carrière in de horeca of kunnen ervoor kiezen om hun studie voort te zetten om de volledige opleiding aan de academie. De stage kan worden uitgesteld totdat u de Academie te verlaten en door het gebruik van de The Academy partners kunt u in eerste instantie krijg je een stage die je springplanken in een echte baan bij het einde.

De toelatingseisen en aanvraagprocedure voor de Associate of Science graad is hetzelfde als de Bachelor of Business Administration (Hons.) Programma.

minimale vereisten

- Verenigde Arabische Emiraten Grade 12 high school diploma of gelijkwaardig [Minimaal 5 GCSE's (O-Levels) en 3 'A'-niveaus met een gemiddeld cijfer van 75% of hoger. Klik op deze link voor gedetailleerde informatie over andere vormen van onderwijs en beoordelingssystemen.

- Een op papier gebaseerde TOEFL score van 550 of IELTS algemene band van 6.0.See Details hier.

- Succesvolle entree interview


Let op: De TOEFL / IELTS test is een VAE ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek eis en is verplicht voor alle studenten, zelfs als Engels is hun eerste taal. U kunt voor een TOEFL-test op de academie te zitten.

Laatst bijgewerkt op apr 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Emirates Academy of Hospitality Management specializes in providing business management degrees with a hospitality focus and aims to become the world's leading hospitality management school.

The Emirates Academy of Hospitality Management specializes in providing business management degrees with a hospitality focus and aims to become the world's leading hospitality management school. Lees Minder