BBA in het bedrijfsleven informatietechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BBA in Business Information Technology

De BIT Degree-programma geeft studenten de theoretische en praktische vaardigheden die nodig zijn voor het werken op het gebied van informatie en communicatietechnologie (ICT). Het doel van dit programma is om specialisten op te voeden in cloud computing, web en mobiele diensten en toepassingen.

Onze afgestudeerden zijn in staat om het ontwerpen, ontwikkelen en testen van software-systemen, web en mobiele toepassingen. Bovendien, de studenten inzicht in de business idee van cloud computing en software-service delivery-modellen. Onderwijs in het Engels is belangrijk, omdat de mate van internationalisering in de ICT-gebied is enorm. BIT biedt een geweldige kans om te studeren in een internationale omgeving dus het ondersteunen van het leren van verschillende culturen en het verwerven van multicultureel team werkervaring.

BIT Degree-programma is gebaseerd op de meest efficiënte leer- en onderwijsmethoden. Project-based learning en cursussen waar de studenten krijgt praktische vaardigheden worden benut. Studenten kunnen in contact komen met het bedrijfsleven in de regio, het werken met echte taken van bedrijven. Deze opleiding stimuleert persoonlijke groei, kritisch denken, onderzoeksvaardigheden, en de samenwerking met teamgenoten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Lapland University of Applied Sciences is the northernmost University of Applied Sciences in Finland. It was formed when Kemi-Tornio and Rovaniemi Universities of Applied Sciences merged on 1 January ... Lees meer

Lapland University of Applied Sciences is the northernmost University of Applied Sciences in Finland. It was formed when Kemi-Tornio and Rovaniemi Universities of Applied Sciences merged on 1 January 2014. The institution offers a modern and international learning environment with good students services in all of its educational units, which are located in towns of Rovaniemi, Kemi and Tornio. Lees Minder
Rovaniemi , Tornio , Kemi + 2 Meer Minder