BBA in het milieu en het beheer van onroerend goed

JinWen University Of Science And Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BBA in het milieu en het beheer van onroerend goed

JinWen University Of Science And Technology

De 20e-eeuwse industrie automatisering, de informatie, heeft de economische ontwikkeling geschapen; Maar relatief heeft ook de milieuvervuiling en de kwestie van de wereldwijde klimaatverandering. De milieuvervuiling is uitgegroeid tot de transnationale vraag: Het milieu zal de handel zijn, het milieu is de diplomatie, de omgeving garandeert de vraag is de toekomst belangrijkste as. Het milieu vraag niet-zuivere engineering technologie kunnen oplossen, moet omwille van de sociale cognitie, de menigte psychologie het verzamelen van de harmonie, alsook met andere soorten tijdens respecteren ethiek, behaalt de natuurlijke verzorging met te blijven voor eeuwig te ontwikkelen.

Deze school beschouwt de complexiteit en het belang van milieu vraag in de toekomst, opgericht in 1999 het departement van milieu-beheer, en het opstellen van de bijbehorende curriculum met het oog op de toekomstige trend van de ontwikkeling te plannen. Haar fundamentele studie gate was nog bedekt disciplines en zo op de economie, de maatschappij, ethiek, psychologie, behalve de ecologie poort naar buiten.

De afdeling reactie van de behoeften van de maatschappij en coördineert de Executive Yuan huidige vraag stadium in overeenstemming met de sociale met betrekking tot de binnenlandse toekomstige vraag human resources plan, volgens de overeenkomst van het ministerie van Onderwijs van 2006 tot de naam te veranderen als "Department of Environment and Property Management ", en verdeel het curriculum in twee delen:" de Environmental management cursus "en" de Property management cursus ". Na de naamswijziging, de behoeften van leraren en aanverwante apparatuur, de meerderheid genomen door original equipment en docent van de afdeling, de gedeeltelijke praktijk en de gespecialiseerde curriculum, nodigen uit het veld.

Na 921 grote aardbevingen en de SARS-epidemie situatie verspreiden, had ons land sightseeing industrie eenmaal onder de serieuze aanval; Bovendien, samen met de versterking van het nationale inkomen, meer serieus over de vraag van het milieu goed management, de gespecialiseerde property management vaardigheid biedt een veilige en de hoge kwaliteit van de leefomstandigheden realiteit is urgent. Daarom is invoering van de betreffende afdeling van het milieu en de eigenschap gerelateerd onderzoek dwingen en het onderwijs is erg belangrijk. Op dit moment is het land heeft geen gerelateerde tak in de vestiging, de afdeling plannen in de bestaande fundering van het curriculum ontwerp, ontwikkelt zich al een aantal standpunten, kan ook de kwaliteit van het onderwijs voor de werkgelegenheid student te garanderen en om een ​​hogere de school binnenkomt.

Uitnodiging van directeur

De samenleving moet de vooruitgang, het land te ontwikkelen, wandelingen in het tijdperk van de kenniseconomie, naast moet de hoge toegevoegde waarde van kennis-industrie te ontwikkelen, moet de goede kwaliteit van leven, maar samen met het nationaal inkomen van de verhoging, is ook meer serieus over het milieu vraag goed management, die met het beheer van het onderhoud met de omgeving en de woning goed plan om de nauwe relatie goed te hebben.

Het milieu en de estate management is de naamswijziging komt door deze school oorspronkelijke omgeving en de estate management, versterkt het estate management aspect in al enkele goede leraren en in de stichting apparatuur in overeenstemming met de tijd eisen van het curriculum, kan de huidige fase staat te coördineren economische ontwikkeling met betrekking tot het pand mankracht nodig.

De bescherming van het milieu in de binnenlandse een beroep doet op "is het meest vereerd" de ontwikkeling van het pad, van de bescherming van natuurlijke ecologie blijft altijd het onderwijs, het milieu, wetenschap en technologie die de promotie produceert netjes, maar om goed beheer van de kwaliteit van het milieu van het leven, heeft de verschillende curriculum project en de inhoud van de cursus in overeenstemming met de eis van de verschillende tijd's.

Welkom op de tule grote familie te sluiten, vindt u de ongelijke gevoel en het leven te hebben!

Afdelingshoofd: Professor Lin Tsung-Sung respecteert uitnodigt.

Educatieve doel

(1) "het afstuderen is de werkgelegenheid" "een naar school gaat met de werkgelegenheid de begeleiding idee oprichting raden van arbeid affaire kaart te verlichten" de techniek tak onderzoek plaats "eindelijk" de specialiteit klas, zal de vakbekwaamheid curriculum betreffen, ( gentleman) onderzoekt de norm door raden van technisch deskundige arbeid affaire's, stelt de nuttige test plaats in de school, stelt de student na het bestuderen van het curriculum namelijk mogelijk zijn om de daarmee verband houdende kaart te verlichten verkrijgen. En raad wil een hogere scholen uitstekende klasgenoot te voeren, gaat onderzoek naar de binnenlandse en buitenlandse gerelateerde onderzoeksinstituten.

(2) "onderwerp namelijk gespecialiseerde" "technische specialiteit" met techniek plicht onderwijs idee inrichting "practice onderwerp" practice onderzoek, "eindelijk een" technische leraar instrueert om het effect dat de vaardigheid groeit bereiken. Oorspronkelijk is ten aanzien van handgrepen curriculum van de speciale studie in drie klasgenoten, de speciaal aangestelde leraar bespreekt door elke klasgenoot op eigen belang en de afdeling in de grote 31 jaar moet het onderwerp van het onderzoek uit te voeren. Oorzaken van de student door de speciale onderzoek om de scherpe milieu vraag kracht van observatie en analyse vaardigheden te bevorderen.

(3) "het onderwijs is het leven" "de persoonlijkheid bevordert" de studie, die geïllustreerd door de omgeving bereikt men met het lichaam en de geest begeleiding idee groeit de student milieubewustzijn het effect. De studie is verhoogt het milieubewustzijn van het maken van de beste weg, die oorspronkelijk is en de sociale Guanzhong de school (vereniging) de vergadering, beheert samen "het milieu verteller" de training, groeit milieubewustzijn student op deze manier, laat de student in de activiteit die blijkt uit de deelname milieu diep te bereiken houdt de omgeving van de geest.

(4) "het netwerk is de klas", "de lange-afstands onderwijs" dringt "het netwerk platform" met het schoolwerk begeleiding idee, "het milieu brandpunt" het computernetwerk bespreekt het onderwijs aan de samenleving samen studeren het effect te bereiken. Verhogen van de versterkte omgevingsinformatie vermogen, zoals de geografie informatie systeem, de kwaliteit van het milieu simulatie en ga zo maar door, maakt gebruik van de weg aan de student computer informatie high tech maatschappij vermogen trainen.

Parcourstekening

 1. eerste klas : (stichting mogelijkheid discipline): Calculus, economische, econology, milieu fundamentele wetenschap, milieubeheer inleiding, estate management inleiding 2. tweede leerjaar ; (stichting speciale disciplines): Statistieken, milieu aantal neo-confucianisme, de autecologie, de introductie milieu-project, de sanitaire voorzieningen management, de eigenschap business management, milieu wet- en regelgeving en eigendom wet-en regelgeving Shui Chuli het project 3. derde klas (voer stap speciale disciplines): Het water en het afvalwater analyse van de luchtkwaliteit analyse, de praktijk speciale studie, blijft voor altijd te ontwikkelen, de airco-installatie met de luchtkwaliteit binnenshuis energie, de bron en de middelen 4. vier leerjaar (integratie speciale disciplines): De woning informatie management systeem management systeem, het milieu aardrijkskunde informatiesysteem, het milieu-effect beoordeling, de gast pand gehoorzaamt disciplinaire maatregelen het principe, de industriële ecologie, het heuvelachtige land zorg, de metropool vernieuwing estate management.

Huidige situatie

Klasse en rang en leraar

 • De afdeling werft overdag vier jaar het systeem van de Universiteit van wetenschap en technologie een klasse per jaar (klein en mooi)
 • Nu heeft 1 ~ 4 rang, de student heeft ongeveer 200
 • Speciaal aangestelde docenten zijn acht (zeven mensen hebben doctoraat)
 • Speciaal benoemde leerkrachten om drie mensen hebben om de technicus licentie, vijf mensen hebben de praktijkervaring (overheid en folk onderneming).

De gespecialiseerde praktijk in de klas kamer / telt zes districten

 1. Het toezicht op het milieu gespecialiseerd klaslokaal (heeft voltooid, 85 m2) 2. Het milieu precisie-instrument gespecialiseerd klaslokaal (heeft voltooid, 85 m2) 3. De veiligheid bepalen het milieu gespecialiseerde klas (voltooid, 85m2) 4. Het milieu informatiesysteem gespecialiseerd klaslokaal (voltooid, 80m2) 5. Het milieu informatie en de lucht simulatie ruimte (hebben voltooid, 40m2) 6. Waterbehandeling praktijk en de kaart volgens onderzoek plaats (in het ontwerp, 100m2)

De middelen voor het gemeenschappelijk gebruik In de school

 1. Afdeling ondersteuning: De afdeling van het Engels, de hoofdstad pijp regeling, zaken pijp regeling, specialiteit van de leraar het uitzicht optisch systeem ondersteunt 2. Computerlokaal (commercieel overall software, programmeertaal, milieu informatiesysteem) 3. Zien en horen van de klas (milieu wetenschap, milieu, ecologie enzovoort aanverwante curriculum) 4. De taal klaslokaal (Engels luistert, gespecialiseerde Engels, de tweede vreemde taal)

Coöperatief systeem plannen

 1. Het land filiaal voldoet aan de speciale studie plan.

 2. De afdeling regering vertrouwt het speciale geval plan, met inbegrip van het Ministerie van Onderwijs, bescherming van het milieu bureau, raden van arbeid affaire, provincie gemeentelijke overheid en ga zo maar door.

 3. Folk onderneming, adviesbureau, financiële groep juridische mensen en ga zo maar door.

De visie van de afdeling

Ontwikkelingsdoelstellingen

De afdeling is in overeenstemming met de vraag van de samenleving, door als gevolg van alle leraar meer dan een jaar van discussie en na is dient de conferentie, evenals oorspronkelijk is het curriculum van plan is de suggestie die de commissie en het veld expert bieden, naam afdeling zal naam uit 2006 te veranderen door "het milieu en het beheer van onroerend goed afdeling" als "het milieu en het beheer van onroerend goed-afdeling", en zal verdelen in het curriculum "de milieu-management cursus" en "het vastgoedbeheer cursus" twee grote rubrieken. Deze naamswijziging, naast de vraag in overeenstemming met de sociale, kan ook de coördinatie van de Executive Yuan huidige stadium over de binnenlandse toekomstige vraag human resources plan, waarin "het vastgoedbeheer" het project al is de toekomst tien jaar tien grote opkomende service-industrie, maar de huidige binnenlandse verschillende universiteiten niet opgezet dit soort de betreffende tak afdeling, dus oorspronkelijk is verandert naam na "het milieu en het beheer van onroerend goed-afdeling", kan in overeenstemming met de binnenlandse en buitenlandse milieu trend, de bevordering leefomstandigheden van de effectieve management, en blijft voor altijd, het leven omzetten in middelen, de efficiëntie van de productie in de richting van de ecologie het doel, maakt gebruik van de onderwijs-functie en de ontwikkeling van het onderzoek volledig, op het juiste moment past het curriculum, substantiële leraar apparatuur, de bevordering van onderzoek van de atmosfeer, neem de tijd teelt land milieu zorg, het milieubeheer en de estate management getalenteerde persoon als een doel.

Ontwikkelingsprioriteiten

Nieuwe curriculum afdeling kan verhoogt de student praktische uitgebreide theorie en de praktijk, inspireert de student om te ontdekken dat het milieu en het beheer van onroerend goed vraag, en de verdere verhogingen lost de vraag potentieel vermogen van de milieu-management cursus een goede bescherming van het milieu en het beleid te verhogen plan, kent door de accommodatie management cursus studie gespecialiseerd leefomstandigheden energiehuishouding, heeft de directe verbetering ten behoeve van de zorg en de leefomstandigheden ten aanzien van de binnenlandse natuurlijke omgeving. Maar de praktijk operators milieubeheer en de eerste line service personnels property management worden de massale investeringen human resources nodig uiterst de industrie, oorspronkelijk zal zijn zal de naam veranderen door "het milieu en het beheer van onroerend goed afdeling" na "het milieu en het beheer van onroerend goed-afdeling" wandelingen in de werkgelegenheid werkplek ten aanzien van de student om de directe hulp te hebben.

Het kenmerk van de afdeling

 1. "De milieu-management technologie" is het curriculum centrum, neem "property management praktijk" als centraal punt.

 2. Evenals "volledige praktijk bijstand" behartigt de student door "de voorbereiding voleinding werkgelegenheid" 3. naar "de uitstaande speciaal benoemde leerkrachten" en "Rijke ervaring parttime leraren" te leveren aan het onderwijs groep.

 3. Bouw van "de student speciale onderwerp studie systeem" alsook "de leraar onderwijs evaluatation systeem" om de kwaliteit van het onderwijs te waarborgen 5. Oprichting van "de leer voor licentie testen" en "de klas is het onderzoek plaats" de licentie onderwijssysteem.

 4. "het onderwijs systeem take gelijke tred houdt met de theorie en de praktijk" en "gaat een hogere school wordt gebruikt 100%" 7. "Drie docenten begeleiding systeem" en "de sandwich onderwijssysteem", zoals het onderwijs doel 8. "Property management van het milieu project" en "het beheer van onroerend goed milieu technologie", als de prioriteit van de ontwikkeling van de afdeling

Werk

Werkgelegenheid student in het overheidsapparaat kan de bescherming van het milieu bureau, het ministerie van economische zaken, de raden van de arbeid-affaire, de Raad van Landbouw (COA), alsmede bescherming van het milieu van de eenheid in alle niveaus van de overheid en ga zo maar door. Ook kan in de ecologie verplegend personeel in het land park. En zou kunnen worden in de milieu-project, de beoordeling in het adviesbureau en ga zo maar door professionele of boundary management systeem management systeem ISO-1400 beheert consultant het personeel. En zou kunnen worden in de bescherming van het milieu van het personeel verschillende fabrieken in de onderneming, de veiligheid en de gezondheid specialisten. Mei dient in de folk tot verschillende estate management organisatie en het milieu wetenschap en technologie management bedrijf.

Het aspect steun voor het krijgen van een hoge mate

Studenten hadden nastreeft geavanceerde studies in het milieu management gerelateerde onderzoeksinstituut van diverse binnen- en buitenlandse universiteiten, en de prestaties zijn uitstekend.

Deze school biedt programma's in:
 • Chinese
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Taiwan - Taipei
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Taiwan - Taipei
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan