BBA In Hospitality Management

University of Nicosia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BBA In Hospitality Management

University of Nicosia

  • Concentraties: 1. Casino Management 2. Hotel en Restaurant Management, 3. Spa en Wellness Centre Management (BBA, 4 Jaar)
  • Duur (jaar): 4 jaar
  • Diploma: Bachelor of Business Administration in Hospitality Management
  • Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus)
  • Voertaal: Engels (Eerste en tweede jaar cursussen ook in het Grieks)
  • Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds
  • Minimum ECTS Credits: 240

Profiel van het programma

Doelstellingen

De opleiding tracht de student de nodige tools en competenties te bieden om waarde toe te voegen aan elke horecagelegenheid. De verscheidenheid en reikwijdte van de cursussen bieden een goede aarding voor entry-level toezichthoudend / leidinggevend personeel.

Doelstellingen

Na voltooiing van de opleiding de student in staat moet zijn om:

  1. Verzamel en analyseer gegevens met als doel problemen op te lossen die direct verband houden met de horeca.
  2. Ontwikkel 'soft skills'.
  3. Effectief en zelfverzekerd communiceren binnen een organisatie.
  4. Probleem op te lossen individueel en in teams.
  5. Gebruik effectief middelen om 'leren leren'.

Het Hospitality Management-programma combineert academische en beroepsoriëntatie op gelijke basis, aangezien de studenten nauw betrokken zijn bij praktische ervaring via hun stage en academische studies. Het gaat om praktische operationele cursussen, dwz opleidingen voor restaurants, voedselproductie, huishouden, management en academische ontwikkeling, zoals loopbaanplanning en -ontwikkeling, en servicekwaliteitsmanagement, naast een strategische waardering van industriefactoren zoals milieubeheer voor toerisme en gastvrijheid, culturele geografie en toerisme & Gastvrijheidswet.

Carriere vooruitzichten

Onze afgestudeerden zijn in staat om betaald werk te bereiken in verschillende sectoren, zowel lokaal als in het buitenland via 'fast-track' industrie management trainee-programma's. Sterker nog, veel van onze studenten zijn momenteel werkzaam in leidinggevende functies tijdens het behalen van hun diploma. Bovendien, onze afgestudeerden zijn te vinden in binnen- en buitenland het nastreven van postdoctorale graden. Enkele van de gebieden van de werkgelegenheid:

  1. Eten en drinken manager
  2. Hotel of Resort General Manager
  3. Front office manager
  4. Supervisor voor reserveringen
  5. Convention Service Manager
  6. Assistent Hotel of restaurantmanager
  7. Marketing en verkoopdirecteur
  8. Event Planner
  9. Eigen baas

Toegang tot verdere studies

Afgestudeerden van het programma kan in Second Cycle graden (master) worden aanvaard

Aanslag

Cursusbeoordeling bestaat meestal uit een uitgebreid eindexamen en voortdurende evaluatie. Doorlopende evaluatie kan onder meer mid-termen, projecten en klasdeelname omvatten.

Lettercijfers worden berekend op basis van het gewicht van het examen en de doorlopende evaluatie en de werkelijke cijferpunten verkregen in deze twee beoordelingscomponenten. Op basis van de opleidingsgraden worden het semesterpuntpunt gemiddelde (GPA) en het cumulatieve puntgemiddelde (CPA) van de student berekend.

Afstuderen Eisen

De student moet 240 ECTS en alle programma-eisen te voltooien.

Een minimum cumulatief cijfermatig gemiddelde punt (CPA) van 2.0 is vereist. Dus, hoewel een 'D' een PASS-cijfer is, is een gemiddelde cijfer van 'C' nodig om een ​​CPA van 2,0 te behalen.

Leerresultaten

Na voltooiing van de opleiding de student in staat zal zijn om:

  1. Analyseer en pas probleemoplossing toe op Hospitality-gerelateerde kwesties.
  2. Gebruik en bedien relevante Hospitality-softwareprogramma's.
  3. Voorspellen en aanpassen aan trends in de horeca.
  4. Werk in een diverse horecabranche.
  5. Aanpassen en opereren binnen een multidisciplinaire context.
  6. Gebruik een groot aantal academische hulpmiddelen om problemen op te lossen en argumenten te formuleren.
  7. Synthesiseer theoretische aspecten met real-life hospitality-gerelateerde kwesties.
  8. Identificeer de functionele gebieden van een horecabedrijf en hun complexe relaties.
  9. Benut de positieve effecten van disciplines met betrekking tot de Hospitality-industrie.
  10. Reflecteren om persoonlijke ontwikkeling en vooruitgang te verbeteren.
  11. Identificeer de impact van cultuur binnen de Hospitality-industrie.
  12. Gebruik maken van technologische ontwikkelingen in de horeca.
  13. Valideren en evalueren van de rol van stages in de Hospitality-industrie.
  14. Interpretatie en analyse van milieueffecten op de horecasector.

Beurzen - Financiële hulp

De universiteit biedt beurzen en financiële hulp aan voltijdstudenten, in de vorm van academische merietestudies, financiele hulpbijstand, atletische beurzen en opleidingen op campus.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Grieks
University of Nicosia

Laatst bijgewerkt op November 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
8,940 EUR
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Sept. 2018
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Price
Lokale / EU-studenten jaarlijkse collegegeld; € 9.120 Internationale studenten jaarlijkse collegegeld