BBA in International Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BBA in International Business

In de Degree-programma in International Business (IB) bestudeer je in een internationale groep om een ​​bedrijf expert die kan werken innovatief, zowel wereldwijd als lokaal en heeft een ondernemer-achtige benadering van de ontwikkeling van het bedrijfsleven geworden. U leert de basisvaardigheden om het werk in het bedrijfsleven relevante zoals marketing, financieel management, ondernemingsrecht, zakelijke communicatie en projectplanning. Je zal een meer concrete aanpak om de onderwerpen bestudeerd in projecten uitgevoerd in samenwerking met lokale bedrijven en organisaties te krijgen.

Tijdens je studie leer je om de uitdagingen van vooral de kleine bedrijven die actief zijn in de noordelijke regio's te erkennen en om nieuwe benaderingen van business development te vinden. U leert over de mogelijkheden tot oprichting van een eigen bedrijf. U kunt uw internationale vaardigheden te verbeteren door het bestuderen of het doen van uw praktische opleiding in het buitenland.

De Bachelor of Business Administration kun je worden ingezet in verschillende taken op verschillende gebieden in het bedrijfsleven, en ook in de publieke sector. Uw titel kan zijn, bijvoorbeeld, marketing manager, hoofd van klantrelaties, hoofd van de diensten, verkoop onderhandelaar, project planner, trainer of ondernemer.

Laatst bijgewerkt op mrt 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Lapland University of Applied Sciences is the northernmost University of Applied Sciences in Finland. It was formed when Kemi-Tornio and Rovaniemi Universities of Applied Sciences merged on 1 January ... Lees meer

Lapland University of Applied Sciences is the northernmost University of Applied Sciences in Finland. It was formed when Kemi-Tornio and Rovaniemi Universities of Applied Sciences merged on 1 January 2014. The institution offers a modern and international learning environment with good students services in all of its educational units, which are located in towns of Rovaniemi, Kemi and Tornio. Lees Minder
Rovaniemi , Tornio , Kemi + 2 Meer Minder