BBA in transport en logistiek

American University Of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BBA in transport en logistiek

American University Of Technology

Wat is Transport Management en Logistiek?

transport management houdt toezicht op de ontwikkeling en het onderhoud van de vervoersystemen. De scheepvaart is een belangrijke en spannende nieuwe major. Deze belangrijke serveert in het verspreiden van de scheepvaart bedrijf onder de nieuwe generatie. Het helpt ook bij het overbruggen van de kloof in de industrie nodig heeft.

Waarom is het belangrijk?

Verzending is uitgegroeid tot een belangrijke economische sector en de belangrijkste factor in de internationale handel. In Libanon en in het buitenland, is het moeilijk geworden om gekwalificeerde werknemers te vinden op het gebied van vervoer.

Werk mogelijkheden zijn genoeg, terwijl, zijn de industrie behoeften groeien. Transport is belangrijk omdat het in staat stelt de handel tussen mensen, die op zijn beurt de beschaving vaststelt.

Wat zijn de voordelen van de inschrijving in deze belangrijke op AUT?

AUT heeft samen met de 3e grootste rederij ter wereld, (CMA CGM) en met de meest prestigieuze universiteit in het gebied van de maritieme economie (Erasmus Universiteit Rotterdam) in Nederland om onze studenten een hoge kwaliteit up-to bieden date programma en voor de stage fulltime mogelijkheden. Daarnaast is samenwerking met de top Arabische universiteit op het gebied van vervoer, de (Arabische Academie voor Wetenschap Technologie en zeevervoer) (Alexandria, Egypte) maakt het mogelijk voor groepen van studenten om korte residenties doorbrengen in Alexandrië voor korte, intensieve cursussen en gebruik te maken van hun state-of-the-art laboratoria en uitrusting.

Studenten profiteren ook in de top internationale experts op het gebied die komen voor intensieve lestijden op AUT. Onder hen zijn Dr Hercules Haralambides, Dr Michele Acciaro en nog veel meer. Excursies naar havens, luchthavens en de scheepvaart agentschappen in Libanon zijn ook onderdeel van het curriculum en voor te bereiden studenten voor succes in hun professionele leven.

Wat voor soort cursussen neem ik in deze Bachelor-opleiding?

  • Transport Economics
  • Ports Management en Economie
  • supply chain management
  • Maritime Technologie
  • Verzending Economie
  • Zeerecht

Heeft het programma zijn professionele certificeringen?

Ja. Studenten verdienen tot drie internationale certificeringen langs de weg die hen meer concurrentie op de arbeidsmarkt te maken.

Waar kan ik worden ingezet zodra ik afgestudeerd?

Onze studenten van elk diploma behalen klasse zal de kans om te worden aangeworven door CMA CGM en Net Logistiek, Sky Net, TNT koerier te hebben.

Het inhuren van afgestudeerden kunnen ook worden gedaan door andere rederijen (lucht, spoor, weg, kabel-pijpleiding, en ruimte) en door verwante import / export en transport bedrijven. Verzekeringen, opslag verpakking

Wat is Transport Management?

Transport Management systemen die nodig is om een ​​product te krijgen van de bron naar de plaats van levering en de eindgebruiker.

Logistics vergt een aanzienlijke hoeveelheid detail te regelen, voor te bereiden release, sporen, op te lossen en leveren van een product.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Libanon - Lebanon Online
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Libanon - Lebanon Online
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan