BBA - International Hospitality Management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

58293_IMG_4597.jpg

De cursus

Deze vierjarige Bachelor of Business Administration-graad in International Hospitality Management is ontworpen om studenten voor te bereiden die managementfuncties nastreven in horeca- en serviceorganisaties, zowel in de private als in de publieke sector. Het onderscheidt zich door de nadruk in het combineren van theorie met de praktische toepassing van concepten en managementvaardigheden, met een extra focus op internationalisering.

De focus van de modules ligt op het overbrengen van kennis en vaardigheden in zowel servicemanagement als hospitality management.

Het instructiemiddel is Engels.

Programma's en activiteiten

In het eerste jaar maken studenten kennis met de horeca- en dienstensector, waarbij de verschillende aspecten van services en de klant in het kader van service worden belicht.

Het tweede en derde jaar omvatten een reeks managementmodules die zich richten op operations management, human resource management in een hospitality-context, strategisch management, inzicht in de waardeketen hospitality en services en marketing in hospitality.

Het vierde jaar biedt een intense industriële focus en werkervaring met een vereiste om een ​​stage te lopen in de industrie en een onderzoeksproject uit te voeren.

58292_2015_04_19_6023.jpg

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At Stenden Qatar University of Applied Sciences, you will be welcome in a pleasant, relatively small environment with a friendly and family-like atmosphere, a place in which to feel at home from the v ... Lees meer

At Stenden Qatar University of Applied Sciences, you will be welcome in a pleasant, relatively small environment with a friendly and family-like atmosphere, a place in which to feel at home from the very first moment. Lees Minder