BBA in Finance

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een bedrijfsdiploma van de Dallas Baptist University is gebaseerd op het simpele idee dat we bestaan om onze studenten een uitzonderlijk, op Christus gericht bedrijfsonderwijs te bieden. Deze educatieve ervaring is gericht op het integreren van geloof en de waarden die door Christus zijn onderwezen in het zakelijke curriculum en in onze studenten. Deze principes zijn fundamenteel voor de groei van onze studenten, maar ook van vitaal belang voor werkgevers die wanhopig hunkeren naar uitstekende zakelijke leiders, die we cultiveren. Uiteindelijk wil het College of Business afgestudeerde dienende leiders zijn die eeuwig betekenisvolle bijdragen zullen leveren in hun vakgebied, hun gemeenschappen en over de hele wereld.

Undergraduate Business Majors

De graad Bachelor of Business Administration (BBA) wordt aangeboden in zeven grote studiegebieden. Van alle BBA-kandidaten is een 33 kernuur business core vereist, naast algemene studies cursussen, en elke student koos voor major's cursus werk, dat is ongeveer 24 credit uren. Een vereiste 120 credit-uren zijn nodig om de BBA-graad te behalen.

Een student die afstudeert met een Bachelor of Business Administration aan het College of Business zal blijk hebben gegeven van bekwaamheid op het gebied van het bedrijfsleven, evenals de technische vaardigheden en kennis van de gekozen major van de student. Dit competentieniveau in de bedrijfsdisciplines stelt de student in staat om rollen en opdrachten op zich te nemen in hun geselecteerde loopbaangebied.

Studenten worden sterk aangemoedigd om samen met hun academische adviseur te werken vanaf het begin van hun academische programma en tijdens hun afstuderen. Dit helpt bij de juiste volgorde van cursussen, samen met tijdig academisch en beroepsadvies. Een academische adviseur zal richting geven met betrekking tot majors en potentiële carrières, in aanvulling op bijdragen van verschillende faculteiten en mentoren verbonden aan het College of Business. Aandacht voor de vereisten uiteengezet in de niet-gegradueerdencatalogus, zal het voortdurende overleg met een academische adviseur veel problemen wegnemen en de student helpen zorgen voor de juiste volgorde van de cursussen.

Het wordt bijvoorbeeld ten zeerste aanbevolen dat studenten de BBA-wiskundevereiste (MATH 1307 en 1308) hun eerste jaar voltooien, omdat dit een vereiste is voor veel van de zakelijke cursussen op het hoogste niveau. Evenzo worden studenten sterk aangemoedigd om aan het einde van hun tweede jaar aan de boekhoudkundige en economische vereisten te voldoen. Bovendien heeft een student ongeveer 55 credituren van natuurlijk werk voltooid, dan moet de student zich concentreren op het voltooien van de cursussen op niveau 3000/4000 in de business core.

Financieel majoor

Finance is een geschikte major voor studenten die een loopbaan wensen in zakelijke of persoonlijke financiële planning of management. De 24-credit-uur major kan worden aangevuld met de selectie van keuzevakken om blootstelling aan bankbeheer, verzekeringen of onroerend goed te bieden.

124198_photo-1507679799987-c73779587ccf.jpgHunters Race / Unsplash

Graad Vereisten

 • Een christelijke geest ontwikkelen.
 • Economie.
 • Engels.
 • Beeldende kunst.
 • Foundations for Excellence is vereist van alle eerstejaars en transferstudenten met minder dan 15 studiepunten (AP, CLEP, IB of dual / concurrent credit verdiend terwijl op de middelbare school niet meetellen voor deze 15 studiepunten).
 • Geschiedenis.
 • Kinesiologie en een extra KNES-cursus (KNES 1102-1122); voor veteranen of personen van 25 jaar of ouder voorafgaand aan de inschrijving bij DBU, wordt afgezien van KNES-cursussen.
 • Wiskunde [eMAT Advising Tool vereist voorafgaand aan registratie voor een Math-klasse of elke klasse waarvoor de eMAT een vereiste is].
 • Natuurwetenschappen (alleen cursussen op niveau 1000 of 2000) één laboratoriumwetenschap uit biologie, scheikunde, milieukunde, geologie, fysische wetenschappen of natuurkunde.
 • Religie en drie extra kredieturen afhankelijk van de overgedragen semesteruren op het moment van initiële inschrijving.
 • Sociale wetenschappen (alleen 1000 of 2000 niveau cursussen) en een extra drie credit-uren kunnen worden gekozen uit Psychologie of Sociologie.
 • Toespraak.
 • Zakelijke kern.

Totaal aantal uren algemene studies: 51-58

Major financiën
 • Tussentijdse financiële boekhouding I.
 • Effectenanalyse.
 • Geld- en financiële instellingen.
 • Persoonlijke financiële planning (SL).

Kies vier uit:

 • Inleiding tot risicobeheer en verzekeringen.
 • Vastgoedfinanciering en investeringen.
 • Portfolio Management.
 • Geavanceerde onderwerpen in financieel beheer van bedrijven.
 • Internationale financiën.
 • Ondernemersfinanciering.

Keuzevakken: Voldoende om een 120-credit-minimum te voltooien voor een bachelor's degree, inclusief 42 credit-uren op het hoogste niveau.

Totaal aantal benodigde kredieturen: 120

(SL) = Cursus (sen) met een veldgebaseerd onderdeel voor service-learning.

Mission Statement

Het doel van het Finance-programma aan de Dallas Baptist University is het bieden van op Christus gericht, kwalitatief hoogstaand onderwijs in financiële onderwerpen door te focussen op geloofsintegratie, excellentie in klasonderwijs en competentie-opbouwende activiteiten om het leren van studenten te verbeteren.

accreditatie

Onze toewijding aan hoogwaardige zakelijke training wordt duidelijk gemaakt door het feit dat het DBU College of Business en de Graduate School of Business zijn geaccrediteerd door de Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP). Deze accreditatie vereist dat strikte en voortdurende uitkomsten-maatregelen worden toegepast om te zorgen dat de hoogste kwaliteit in het onderwijs / leerproces wordt bereikt en behouden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded in 1898, DBU has one mission—to transform the lives of students who will transform the world, all for the glory of God.

Founded in 1898, DBU has one mission—to transform the lives of students who will transform the world, all for the glory of God. Lees Minder