BBA in Hospitality Management

University of Nicosia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BBA in Hospitality Management

University of Nicosia

  • Concentraties: 1. Casinomanagement, 2. Hotel- en restaurantmanagement, 3. Wellness- en wellnesscentrumbeheer (BBA, 4 jaar)
  • Duur (jaren): 4 jaar
  • Kwalificatie Toegekend: Bachelor of Business Administration in Hospitality Management
  • Kwalificatieniveau: Bachelor diploma (1e cyclus)
  • Taal van de instructie: Engels (eerste- en tweedejaars cursussen ook in het Grieks)
  • Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds
  • Minimum ECTS Credits: 240

Profiel van het programma

doelstellingen

De opleiding tracht de student de nodige tools en competenties te bieden om waarde toe te voegen aan elke horecagelegenheid. De verscheidenheid en reikwijdte van de aangeboden cursussen bieden een degelijke basis voor beginnende leidinggevenden / leidinggevend personeel.

Doelen

Na voltooiing van het programma moet de student in staat zijn om:

  1. Verzamel en analyseer gegevens met als doel problemen op te lossen die direct verband houden met de horeca.
  2. Ontwikkel 'soft skills'.
  3. Effectief en zelfverzekerd communiceren binnen een organisatie.
  4. Los problemen afzonderlijk en in teams op.
  5. Gebruik effectief middelen om 'leren leren'.

Het Hospitality Management-programma combineert academische en beroepsoriëntatie op dezelfde basis als de studenten nauw betrokken zijn bij hands-on ervaring via hun stage en academische studies. Het gaat om praktische operationele cursussen, dwz opleidingen voor restaurants, voedselproductie, huishouden, management en academische ontwikkeling, dwz loopbaanplanning

Carriere vooruitzichten

Onze afgestudeerden zijn in staat om betaalde banen te verwerven in een verscheidenheid van industriële sectoren, zowel lokaal als in het buitenland via 'fast-track' stageleidingsprogramma's in de industrie. Sterker nog, veel van onze studenten zijn momenteel werkzaam in leidinggevende functies tijdens het behalen van hun diploma. Daarnaast zijn onze afgestudeerden in binnen- en buitenland te vinden en volgen ze postdoctorale opleidingen. Enkele van de werkgebieden zijn:

  1. Food and Beverage Manager
  2. Hotel of Resort General Manager
  3. Front office manager
  4. Supervisor voor reserveringen
  5. Convention Service Manager
  6. Assistent Hotel of restaurantmanager
  7. Marketing en verkoopdirecteur
  8. Evenementenplanner
  9. Eigen baas

Toegang tot verdere studies

Afgestudeerden van het programma kunnen worden aanvaard in de tweede cyclus graden (Master's Degree)

Beoordeling

Cursusbeoordeling bestaat meestal uit een uitgebreid eindexamen en permanente evaluatie. Permanente evaluatie kan onder meer bestaan ​​uit tussentijdse termen, projecten en deelname van klassen.

Letterreeksen worden berekend op basis van het gewicht van het eindexamen en de permanente evaluatie en de werkelijke cijfers die in deze twee beoordelingscomponenten worden behaald. Op basis van de cursuscijfers worden het halfjaarlijkse cijfergemiddelde (GPA) en het cumulatieve puntgemiddelde (CPA) van de student berekend.

Graduatievereisten

De student moet 240 ECTS en alle programmavereisten invullen.

Een minimaal cumulatief Grade Point Average (CPA) van 2,0 is vereist. Dus, hoewel een 'D-' een PASS-cijfer is, is voor het bereiken van een CPA van 2,0 een gemiddelde graad van 'C' vereist.

Leerresultaten

Na voltooiing van het programma kan de student:

  1. Analyseer en pas probleemoplossing toe op Hospitality-gerelateerde kwesties.
  2. Gebruik en bedien relevante Hospitality-softwareprogramma's.
  3. Voorspellen en aanpassen aan trends in de horeca.
  4. Werk in een diverse horecabranche.
  5. Aanpassen en opereren binnen een multidisciplinaire context.
  6. Gebruik een groot aantal academische hulpmiddelen om problemen op te lossen en argumenten te formuleren.
  7. Synthesiseer theoretische aspecten met real-life hospitality-gerelateerde kwesties.
  8. Identificeer de functionele gebieden van een horecabedrijf en hun complexe relaties.
  9. Benut de positieve effecten van disciplines met betrekking tot de Hospitality-industrie.
  10. Reflecteren om persoonlijke ontwikkeling en vooruitgang te verbeteren.
  11. Identificeer de impact van cultuur op de Hospitality-industrie.
  12. Gebruik maken van technologische ontwikkelingen in de horeca.
  13. Valideren en evalueren van de rol van stages in de Hospitality-industrie.
  14. Interpretatie en analyse van milieueffecten op de horecasector.

Beurzen - Financiële hulp

De universiteit biedt studiebeurzen en financiële hulp aan voltijdstudenten, in de vorm van academische verdienstenbeurzen, financiële-hulpbijstand, atletiekbeurzen en on-campus werkstudieprogramma's.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Grieks
University of Nicosia

Laatst bijgewerkt op November 22, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
8,940 EUR
Lokale / EU-studenten jaarlijkse collegegeld; € 9.120 Internationale studenten jaarlijkse collegegeld
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Sept. 2019
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school