BBA in International Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BBA in International Business

De International Business (IB) -stream zal studenten voorbereiden op de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te slagen in een internationale zakelijke omgeving . Internationale zakelijke activiteiten bieden Canadese bedrijven van elke omvang en industrie aanzienlijke kansen. Verschillende globaliseringsprocessen (cultureel, economisch, politiek, etc.) zijn onderliggende internationale bedrijfsactiviteiten en drijven de internationalisering van de wereldeconomie aan.

In de IB-stroom onderzoek je de theorie en methoden om internationaal zaken te doen . Het programma omvat geselecteerde aspecten van:

  • globalisering
  • Cultuur
  • Internationale handelstheorie
  • Politieke economie
  • Directe buitenlandse investeringen
  • Regionale economische integratie
  • Het wereldwijde monetaire systeem
  • Wereldwijde strategie
  • Internationale operaties

Deze stroom zal bedrijfstheorie en -praktijken integreren op basis van de verschillende subdisciplines van bedrijfsadministratie. Het programma helpt studenten bij het ontwikkelen of verbeteren van mondiale perspectieven, verantwoordelijkheden en kritisch denken, evenals taalvaardigheden. Het biedt ook cross-culturele ervaringen aangeboden door StFX en uitwisselingspartners in het buitenland . De IB-stroom is ontworpen om een geïntegreerd zakelijk programma met een internationale focus te bieden, met de nadruk op een ervaringsgericht internationaal onderwijs.

Ontvang uw deel van $ 4 miljoen in BBA-beurzen en beurzen

Weinig business schools bieden dit hoge aantal wetenschappelijke beurzen aan hun studenten per hoofd van de bevolking. Dat komt omdat ons doel, als een van de meest gerenommeerde lerende instellingen van Canada, is om studenten uit het hele land aan te trekken die goed afgeronde, demonstrerende leiderschapskwaliteiten hebben, zowel binnen als buiten het klaslokaal.

De deadline voor beursaanvragen is 1 maart en om online te solliciteren, volstaat het om je academische aanvraag bij StFX te hebben voltooid en je cijfer voor het eerste semester van het eerste semester in te dienen.

Waarom studeren Business Administration bij StFX?

Met meer dan 90 procent van uw cursussen die worden gegeven door een fulltime faculteit in ultramoderne faciliteiten en met studenten uit meer dan 20 verschillende landen, is de kwaliteit van uw onderwijservaring ongeëvenaard. De faculteit van de Schwartz-school gebruikt verschillende toegepaste onderwijsmethoden: simulaties, excursies, discussies in de klas, casusanalyses, lezingen, service-leermogelijkheden en gastsprekers zijn allemaal opgenomen in uw lessen en zorgen voor een rijke leeromgeving . Je wordt ook aangemoedigd om onze Co-operative Education-opties te bekijken om je nog meer echte wereldervaring te bieden voordat je afstudeert!

Flexibele gradenkeuzes

Binnen elk van de BBA-graads streams hebben studenten een Co-operative Education-optie die een arbeidsbemiddeling inhoudt om lesgeven in een klas te combineren met onschatbare werkervaring . Door dit programma heb je de mogelijkheid om 12 maanden werkervaring op te doen voordat je je BBA-ervaring krijgt, waardoor je een voordeel hebt voor wat er na het afstuderen komt. BBA-studenten worden ook aangemoedigd om hun internationale uitwisselingsmogelijkheden te bekijken - leren dat je letterlijk over de hele wereld neemt!

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

StFX's Gerald Schwartz School of Business produces some of the world’s most influential business and industry leaders.

StFX's Gerald Schwartz School of Business produces some of the world’s most influential business and industry leaders. Lees Minder