BBA in International Facility Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ben je een echte doorzetter met mensen en managementvaardigheden? Wilt u een omgeving creëren die goed is voor klanten en medewerkers? Facility Management is misschien iets voor jou!

We brengen een groot deel van ons leven door in openbare ruimtes. Denk aan winkelcentra, scholen en de bedrijven waarvoor we werken. Een facility manager zorgt ervoor dat de faciliteiten in deze ruimtes aan alle eisen voldoen, zodat klanten zich prettig voelen en werknemers productief zijn. Als facilitair manager ben je een inspirerende leider en een sparringpartner op strategisch niveau.

Studie overzicht

In vier jaar tijd leer je je te ontwikkelen tot een all-round Facility Manager. Waar vind je je droombaan? Denk groot, denk overal, want onze studenten werken over de hele wereld. Maar eerst dingen eerst. Je moet je wel ontwikkelen om er te komen. Wij zullen u helpen de dingen te leren die u moet weten, uw vaardigheden verbeteren en u een training op het werk aanbieden. Met ons programma zullen we u voorzien van alles wat u nodig heeft om uw toekomstige baan te krijgen!

Jaar 1

De twee eerstejaars modules worden alternerend aangeboden.

De basiskennis van facilitaire operaties kennen. Deze module is een inleiding tot Operations Management en Management Information Systems in organisaties voor facilitair management, in combinatie met praktische training in het in-house trainingsbedrijf Sibelicious. Je werkt in verschillende verkooppunten, zoals catering, servicedesk, winkelruimte, restaurant en keuken. U organiseert, verzorgt, beheert en verleent service aan echte klanten, die dagelijks komen voor lunch, diner, een vergadering of een congres. Daarnaast leer je de basisprincipes van noodhulp.

De Facility Management-industrie begrijpen. Je leert hoe om te gaan met de basis van Finance, Economics, Marketing, Business Law

Competenties die in deze modules worden geleerd, worden aan het eind van het jaar samengebracht in een eindproject. In een kleine groep studenten maak je een prototype of vernieuwing van een facilitaire omgeving.

Jaar 2 en jaar 3 (hoofdfase I)

Jaar 2 en 3 bestaan uit in totaal 3 modules, waarvan de tweede en de derde alternerend worden aangeboden.

Mensen en organisaties ontwikkelen
Kijk goed naar gedragsaspecten van het werken met mensen in organisaties. (Cursussen: Oganisatiegedrag, ondernemingsrecht

Management van bedrijfsprestaties en innovatie
Leer hoe u omgaat met klantenrelaties, servicemarketing en prijsstrategieën. (Cursussen: Accounting, Operations Management, Management Information Systems en Marketing)

Verkennen van de internationale faciliteitenindustrie

In deze praktische stage van 5 maanden ervaar je het wonen en werken in een echte, cross culturele faciliteit in het buitenland.

Jaar 3 (Hoofdfase II)

Uitmuntendheid creëren in Facility Management. De belangrijkste focus van deze module is strategisch management. Het onderzoekt de strategische bedrijfsmogelijkheden van organisaties en moedigt u aan om op strategisch niveau te integreren wat u in voorgaande cursussen hebt geleerd, op basis van onderzoekskwaliteiten.

Jaar 4

U kiest een gepersonaliseerde context waarin u uw bachelorscriptie kunt uitvoeren en de mogelijkheid hebt om een individueel curriculumonderdeel in te vullen (bijv. Een minor, stage, advies, businessplan). Onder begeleiding van een persoonlijke coach werk je aan je afstudeerscriptie, die je aan het eind van het jaar verdedigt.

Studielast en coaching

Studielast
De studielast verschilt per thema, maar u spendeert gemiddeld 32 uur per week op school. Dit betekent het volgen van lezingen, werken aan projecten en opdrachten en voorbereiden op beoordelingen. Tijdens de praktische weken 'Food and Beverage' werk je fulltime in de keuken, het restaurant of achter de receptie van onze school.

Studiecoaching
Tijdens uw jaren bij International Facility Management bouwt u een portfolio op. Je student career coach helpt je om deze portfolio te evalueren. We verwachten een professionele, servicegerichte instelling. Je zult op deze aspecten worden beoordeeld in de loop van je studie.

Studentendecaan

De studentendecaan biedt informatie, advies en begeleiding met betrekking tot onderwijs- en beroepskeuzes, studieomstandigheden en studiefinanciering. Dit is ook de persoon waar je terecht kunt als je persoonlijke problemen wilt bespreken die mogelijk van invloed zijn op je leven als student.

Toelatingseisen

Voor dit programma zijn de toelatingseisen:

Een equivalent van de Nederlandse diploma's havo of vwo moet over het algemeen worden ingeschreven voor een opleiding aan de Breda University of Applied Sciences .

Zoek alsjeblieft je opleidingsniveau op in de lijst van niet-Nederlandse diploma's in vergelijking met het Nederlandse onderwijssysteem.

Na ontvangst van uw aanvraag, zullen wij u informeren of u voldoet aan de onderwijsvereisten. Bij twijfel wordt uw diploma door de Nuffic (Nederlandse Organisatie voor Internationale Samenwerking in het Hoger Onderwijs) beoordeeld voor advies.

Test van Engels als vreemde taal

U moet ook voldoende resultaten van een van deze tests aantonen:

  • CAE (Cambridge Advanced Certificate) of CPE (Certificate of Proficiency in English)
  • IELTS-test (minimale overall band score van 6.0, en minimum subscore van 6.0 voor spreken)
  • TOEFL-test (minimum score van 80 op internet en minimum subscore van 20 voor spraak)

Vrijstelling van het afleggen van de Engelse test

U hoeft geen Engelstalige testresultaten in te dienen om een ​​Engelstalig programma te mogen volgen als:

  • je bent een Nederlandse havo of vwo- afgestudeerde
  • de instructietaal van de middelbare school of universiteit die u hebt gevolgd of bezoekt, is Engels in een Engels sprekend land met moedertaal (dwz een van de volgende landen: Australië, Canada (exclusief Quebec), Ierland, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk of de De Verenigde Staten van Amerika)
  • je hebt een diploma behaald dat is opgenomen in de diplomalijst opgesteld door de Nuffic en een van je examenvakken was Engels.

3-jarig nummer

Als je diploma van het middelbaar onderwijs vergelijkbaar is met het Nederlandse vwo-diploma, kom je mogelijk in aanmerking voor toelating tot het driejarig traject.

Na je bachelor

Na het studeren van International Facility Management, ben je uitgerust om verschillende faciliteitgerelateerde carrières in binnen- of buitenland te doen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Breda University of Applied Sciences is a medium-sized, government-funded higher education institute. More than 7,000 Dutch and international students from some 100 countries are studying at our insti ... Lees meer

Breda University of Applied Sciences is a medium-sized, government-funded higher education institute. More than 7,000 Dutch and international students from some 100 countries are studying at our institute. Lees Minder