BBA in International Hotel Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Kun je een hotelverblijf omtoveren in een onvergetelijke ervaring? Combineert u uitstekende service, duurzaamheid en winstmaximalisatie? Als je een verschil wilt maken, is dit programma iets voor jou!

In gastvrijheid is het creëren van een ervaring voor de gast van groot belang. Hoe reageer je op de individualisering van de samenleving en hoe ga je om met een steeds kritischer klant? Je leert in ons Hotel Management-programma. Na je afstuderen ben je klaar om een extra stapje verder te gaan met je professionaliteit, creativiteit en innovatieve ideeën.

Studie overzicht

In vier jaar tijd leer je je te ontwikkelen tot een allround hotelmanager. Waar vind je je droombaan? Denk groot, denk overal, want onze studenten werken over de hele wereld. Maar eerst dingen eerst. Je moet je wel ontwikkelen om er te komen. Wij zullen u helpen de dingen te leren die u moet weten, uw vaardigheden verbeteren en u een training op het werk aanbieden. Met ons programma zullen we u voorzien van alles wat u nodig heeft om uw toekomstige baan te krijgen!

Jaar 1

De twee eerstejaars modules worden alternerend aangeboden.

De grondbeginselen van Hospitality Operations kennen. Deze module is een inleiding tot Operations Management en Management Information Systems in organisaties voor hospitality management, in combinatie met praktische training in het interne trainingsbedrijf Sibelicious.

De Hospitality Management-industrie begrijpen. Je leert hoe om te gaan met de basis van Finance, Economics, Marketing, Business Law

Competenties die in deze modules worden geleerd, worden aan het eind van het jaar samengebracht in een eindproject. In een kleine groep studenten maak je een prototype van 'de lobby van de toekomst'!

Jaar 2/3 Hoofdfase I

Jaar 2 bestaat uit in totaal 3 modules, waarvan de tweede en de derde alternerend worden aangeboden.

Mensen en organisaties ontwikkelen
Kijk goed naar gedragsaspecten van het werken met mensen in organisaties. (Cursussen: Oganisatiegedrag, ondernemingsrecht

Management van bedrijfsprestaties en innovatie
Leer hoe u omgaat met klantenrelaties, servicemarketing en prijsstrategieën. (Cursussen: Accounting, Operations Management, Management Information Systems en Marketing)

Verkennen van de internationale gastvrijheidsindustrie
In deze praktische stage van 5 maanden ervaar je het leven en werken in een echte, crossculturele gastvrije omgeving in het buitenland.
Praktische plaatsing

Om ervoor te zorgen dat alle studenten kunnen worden bezocht door hun begeleidende docent en in overeenstemming met de veiligheids- en beveiligingsrichtlijnen van Breda University of Applied Sciences , wordt een beleid van geografische clustering gevolgd en vindt plaatsing plaats in de volgende landen en regio's:

België Frankrijk Duitsland Spanje

* Houd er rekening mee dat deze bestemmingen kunnen veranderen vanwege onvoorziene omstandigheden.

Jaar 3

Excellentie creëren in Hospitality Management
De belangrijkste focus van deze module is strategisch management. Het onderzoekt de strategische bedrijfsmogelijkheden van organisaties en moedigt u aan om op strategisch niveau te integreren wat u in voorgaande cursussen hebt geleerd, op basis van onderzoekskwaliteiten.

Jaar 4

In het laatste jaar kies je een persoonlijke context waarin je je bachelorscriptie kunt uitvoeren en de mogelijkheid hebt om een individueel curriculumonderdeel in te vullen (bijv. Een minor, stage, advies, businessplan). Onder begeleiding van een persoonlijke coach werk je aan je afstudeerscriptie, die je aan het eind van het jaar verdedigt.

Studielast en coaching

Studielast
De studielast verschilt per thema, maar u spendeert gemiddeld 32 uur per week op school. Dit betekent het volgen van lezingen, werken aan projecten en opdrachten en voorbereiden op beoordelingen. Tijdens de praktische weken 'Operations' werk je fulltime in de horeca, keuken, restaurant of achter de receptie van onze school.

Studiecoaching
Tijdens uw jaren bij Hotel Management neemt u deel aan het Management Development Programma. Hier maakt u een persoonlijk ontwikkelingsplan (PDP). Dit document wordt gekenmerkt door een dynamische en evoluerende inhoud die, samen met uw resultaten, het vertrekpunt zal zijn in uw gesprekken met uw studiecoach. Je coach volgt je voortgang en ontwikkeling tijdens je academische ervaring en helpt je om het beste uit jezelf te halen.

Studentendecaan
De studentendecaan biedt informatie, advies en begeleiding met betrekking tot onderwijs- en beroepskeuzes, studieomstandigheden en studiefinanciering. Dit is ook de persoon waar je terecht kunt als je persoonlijke problemen wilt bespreken die mogelijk van invloed zijn op je leven als student.

Toelatingseisen

Voor dit programma zijn de toelatingseisen:

Een equivalent van de Nederlandse diploma's havo of vwo moet over het algemeen worden ingeschreven voor een opleiding aan de Breda University of Applied Sciences .

Zoek alsjeblieft je opleidingsniveau op in de lijst van niet-Nederlandse diploma's in vergelijking met het Nederlandse onderwijssysteem.

Na ontvangst van uw aanvraag, zullen wij u informeren of u voldoet aan de onderwijsvereisten. Bij twijfel wordt uw diploma door de Nuffic (Nederlandse Organisatie voor Internationale Samenwerking in het Hoger Onderwijs) beoordeeld voor advies.

Test van Engels als vreemde taal

U moet ook voldoende resultaten van een van deze tests aantonen:

  • CAE (Cambridge Advanced Certificate) of CPE (Certificate of Proficiency in English)
  • IELTS-test (minimale overall band score van 6.0, en minimum subscore van 6.0 voor spreken)
  • TOEFL-test (minimum score van 80 op internet en minimum subscore van 20 voor spraak)

Vrijstelling van het afleggen van de Engelse test

U hoeft geen Engelstalige testresultaten in te dienen om een ​​Engelstalig programma te mogen volgen als:

  • je bent een Nederlandse havo of vwo- afgestudeerde
  • de instructietaal van de middelbare school of universiteit die u hebt gevolgd of bezoekt, is Engels in een Engels sprekend land met moedertaal (dwz een van de volgende landen: Australië, Canada (exclusief Quebec), Ierland, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk of de De Verenigde Staten van Amerika)
  • je hebt een diploma behaald dat is opgenomen in de diplomalijst opgesteld door de Nuffic en een van je examenvakken was Engels.

3-jarig nummer

Als je diploma van het middelbaar onderwijs vergelijkbaar is met het Nederlandse vwo-diploma, kom je mogelijk in aanmerking voor toelating tot het driejarig traject.

Na je bachelor

Als manager in gastvrijheid houdt u toezicht op de activiteiten van een organisatie die 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar in bedrijf is. Onze afgestudeerden werken over de hele wereld, in het hele spectrum van de horeca in bijvoorbeeld hotels, vakantieresorts, cruisemaatschappijen, feestcateraars of congreslocaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Breda University of Applied Sciences is a medium-sized, government-funded higher education institute. More than 7,000 Dutch and international students from some 100 countries are studying at our insti ... Lees meer

Breda University of Applied Sciences is a medium-sized, government-funded higher education institute. More than 7,000 Dutch and international students from some 100 countries are studying at our institute. Lees Minder