BBA in duurzaam modebeheer

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Begrijp de belangrijkste duurzaamheidsuitdagingen en kansen binnen de mode-industrie!

"Er is geen grotere luxe dan onze toekomst" Donatella Versace

Deze cursus biedt diepgaande kennis over de kernvraagstukken en uitdagingen van duurzame mode en integreert verantwoordelijk leiderschap toegepast op de modesector. Deelnemers leren de kunst van duurzame mode met een creatieve focus en een kritisch bewustzijn dat hen in staat stelt om een actieve speler te zijn in de duurzame mode-industrie. Studenten zullen tijd doorbrengen op onze uitbreiding campus gebaseerd in 's werelds modehoofdstad van Milaan en zullen ook betrokken zijn bij projecten in het duurzame modellaboratorium! Dit programma behandelt duurzaamheid vanuit verschillende hoeken van de mode, van ontwerp, operaties, productie groene economie en groene marketing.

SUMAS-studenten zijn voortdurend bezig met praktijkgerichte projecten die worden begeleid door academici, consultants en professionals. Deze projecten maken deel uit van de innovatieve onderwijsmethodologie van SUMAS, waaronder videoconferenties met toonaangevende sprekers in organisaties en bedrijfspresentaties in de klas. Deze activiteiten stimuleren niet alleen het delen van kennis, maar bieden ook waardevolle mogelijkheden voor netwerken om uw loopbaanontwikkeling te verbeteren.

Programma Organisatie

Inhoud: 33 modules inclusief Experiential Camps en Business Simulations.

9 gespecialiseerde modules en projecten in samenwerking met leidinggevenden.

Startdata: februari en september.

Ervaringskampen

Onze ervaringskampen over de hele wereld helpen u bewust te worden van duurzaam leven en stellen u in staat praktische oplossingen voor milieu-uitdagingen te ontwikkelen.

GNH (Gross National Happiness) - Bhutan

Leer meer over de unieke kijk van Bhutan op duurzaamheid en holistisch geluk terwijl u geniet van het schilderachtige landschap van dit unieke land.

Ecotoerisme - IJsland

Lezingen over de groeiende ecotoerismetrend van het land en bezoeken aan hun leidende touroperators om uit te zoeken hoe IJsland vandaag leidend is voor duurzaam toerisme.

Natuurbehoud - Costa Rica

Ontdek het natuurbehoud uit de eerste hand in Costa Rica en ontdek hoe dit weelderige Midden-Amerikaanse land dagelijks instaat voor natuurbehoud.

Vereisten voor de bacheloropleiding

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van studenten die met succes een Internationaal Baccalaureaat hebben afgerond met een minimale score van 30 of een High School Diploma of een secundair onderwijs bij een geaccrediteerde instelling met een minimum GPA VAN 2,5. Studenten met eindcijfers lager dan IB 30 of GPA 2.5 kunnen op proef worden geaccepteerd, afhankelijk van de resultaten per vak.

 • Aanvraagkosten van CHF 150.
 • Fotokopie van een geldig paspoort of identiteitsbewijs.
 • Kopie van het middelbare schooldiploma met officiële transcripties (indien niet oorspronkelijk in het Engels).
 • CV / CV die zowel volledig onderwijs als elke werkervaring aangeeft in omgekeerde chronologische volgorde.
 • Motivatiebrief die aangeeft waarom je in Zwitserland wilt studeren aan de Sustainability Management School .
 • Als u geen moedertaalspreker bent of niet de afgelopen 3 jaar in een Engelstalige school hebt doorgebracht.
 • Twee paspoortfoto's.

Total Fee (Zwitserland Campus)

 • Jaar 1: 33.200 CHF
 • Jaar 2: 33.200 CHF
 • Jaar 3: 33.200 CHF

Total Fee (Italië Campus)

 • Jaar 1: 17.400 €
 • Jaar 2: 17.400 €
 • Jaar 3: 17.400 €

Maak kans op een studiebeurs door deel te nemen aan onze verschillende competities: href = "http://sumas.ch/scholarships/

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business ... Lees meer

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business knowledge and a deep understanding of sustainable development. Lees Minder
Klier , Zwitserland Online , Milaan + 2 Meer Minder