BBA in duurzame bedrijfspraktijken

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

De Bachelor of Business Administration (Sustainable Business Practices) (BBA) is een innovatief programma dat is ontworpen om de conceptuele benaderingen en methodologieën van een bedrijfskunde-opleiding te integreren met gespecialiseerde kennis van duurzame bedrijfspraktijken. Het vier jaar durende programma omvat naast de specifieke bedrijfsfuncties zoals boekhouding of marketing ook de vrije kunsten en laboratoriumwetenschappen en gaat in op de toenemende behoefte van organisaties om zich te committeren aan en duurzaamheid aan te tonen. Studenten ontwikkelen de capaciteit voor onafhankelijk intellectueel werk en bereiden zich voor op de uitdagingen van een loopbaan in boekhouding, marketing, financiële diensten, gastvrijheid, lokaal bestuur en andere functies in een verscheidenheid aan organisaties, waaronder bedrijven, kleine bedrijven, non-profitorganisaties of lokale overheden. BBA-afgestudeerden kunnen ook doorgaan met hun studie naar professionele certificeringen en benamingen. Het programma is ontworpen om flexibel en toegankelijk te zijn. Studenten kunnen fulltime of parttime studeren, in traditionele klaslokalen of onlineformaten, kiezen om zich te concentreren op specifieke keuzevakken en het programma op verschillende punten invoeren of verlaten. Kwalificerende cursussen van andere instellingen kunnen worden gebruikt om te voldoen aan ongeveer 75% van de bovenliggende cursusvereisten

Informatie

Het vierjarige programma omvat onderwijskundige cursussen in veel zakelijke functies en biedt studenten vervolgens de mogelijkheid zich te concentreren op een of meer gebieden. Omdat de huidige Business Management-diploma's de ladder vormen van de BBA, zullen studenten gewoonlijk kiezen voor Aboriginal Financial Management, Accounting, Marketing of een algemeen managementdiploma aanpassen aan hun specifieke interesses. Sommige cursussen op het hoogste niveau worden gevolgd door samenwerkende postsecundaire instellingen en kunnen worden ingevuld in online of face-to-face leveringsformaten. Omdat sociale, financiële en omgevingsfactoren het succes in het bedrijfsleven beïnvloeden, omvat het programma ook breedtestudies in sociale wetenschappen en geesteswetenschappen, wiskunde en wetenschappen. Alle kandidaten moeten een 9-credits Sustainability Project uitvoeren dat hun vermogen toont om aspecten van duurzaamheid samen te stellen. Kandidaten kunnen deelnemen aan het programma direct na het afstuderen of na het behalen van een certificaat of bedrijfsdiploma, of na het verkennen van verschillende universitaire overdrachtscursussen of certificaten, zoals het College of the Rockies 'Certificate in Environmental Studies.

Duurzame bedrijfspraktijken

Het baccalaureaatsdiploma wordt toegekend aan studenten die 120 studiepunten behalen, waaronder basiscursussen in het bedrijfsleven, vrije kunsten en wetenschappen, specialisatiecursussen op hoog niveau en een sluitstukproject in duurzaamheid.

Levering

Dit programma wordt in verschillende formaten geleverd, waaronder face-to-face, online en hybride modellen. De meeste cursussen worden afgeleverd op de Cranbrook-campus van College of the Rockies volgens een semesterisch schema. Veel van de cursussen zijn online beschikbaar. Het Project Duurzaam Zakelijk is eigen tempo en moet worden voltooid over een maximum van tien maanden, september ─ juni.

Toelatingseisen

Eerste jaar:

  • Graad 12 of gelijkwaardig
  • Engels 12 met een minimum van 65%, of C, of COMC 100 met een minimumcijfer van C, of ENGL 090 of 091 met een minimumcijfer van C, of LPI-test met niveau 4 of hoger, of iBT TOEFL met een minimum van 80, of IELTS minimaal 6.0 algemeen met minstens 6.0 in lezen en schrijven, of ELT 089 met een minimum van 85% of A-.
  • Minimale score van 60% bij de oprichting van Math 12, Pre-calculus Math 12, Calculus 12, Principles of Math 12 of Math 090. Studenten kunnen ook aan de wiskundige vereisten voldoen door met succes een College of the Rockies Business Management te behalen met een diploma minst een gemiddelde van 65%. Zie BMGT-diploma-overzicht voor wiskundevereisten in diploma.

Voortgangsbeleid Studenten die de BBA over vier jaar willen voltooien, moeten MGMT 310 nemen in het najaar van jaar drie. Het is de vereiste cursus voor MGMT 410 die wordt aangeboden in de winter van jaar drie. Deze cursussen moeten worden voltooid voordat ze worden geregistreerd in het BBA-sluitstukproject - MGMT 470 in het najaar, MGMT 480 in de winter en MGMT 490 in het voorjaar van jaar vier.

Continuïteit: studenten moeten een 65% gemiddelde of een GPA van 4.0 behouden met een minimum van 60% of C in elke cursus in het BBA-programma voordat ze zich mogen inschrijven voor MGMT 470.

Studenten overbrengen: bestaande overdrachtsprotocollen worden gehonoreerd. Zie Creditbeleid overschrijven 2.5.6 Nieuwe overdrachten van cursussen en blokken worden van geval tot geval bekeken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in the Kootenay Rocky Mountains of southeastern BC, we offer you lifestyle and learning opportunities to match our spectacular setting.

Located in the Kootenay Rocky Mountains of southeastern BC, we offer you lifestyle and learning opportunities to match our spectacular setting. Lees Minder