BBA in ondernemerschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BBA in ondernemerschap

Droom je ervan om een eigen zaak te runnen ? Van je eigen baas te zijn ? De ondernemerschapsstream op StFX is voor jou.

Naast het bieden van de kennis die je nodig hebt om een bedrijf te starten en te laten groeien, is er veel vraag naar ondernemersvaardigheden bij snelle industrieën die zich snel moeten aanpassen aan nieuwe uitdagingen . Ze worden ook gezocht door organisaties in de gemeenschap en zonder winstoogmerk, die soms hulp nodig hebben bij het identificeren en nastreven van ondernemersinitiatieven.

Je moet de ondernemerschapsstroom bij StFX overwegen als je gedijt in het nemen van verantwoordelijkheid en initiatief, zoals een uitdaging, zoeken naar creatieve oplossingen en je eigen carrièrepad wilt bepalen . Studenten in ondernemerschap zijn vasthoudend en vastbesloten en zijn nooit tevreden met de status-quo.

Ontvang uw deel van $ 4 miljoen in BBA-beurzen en beurzen

Weinig business schools bieden dit hoge aantal wetenschappelijke beurzen aan hun studenten per hoofd van de bevolking. Dat komt omdat ons doel, als een van de meest gerenommeerde lerende instellingen van Canada, is om studenten uit het hele land aan te trekken die goed afgeronde, demonstrerende leiderschapskwaliteiten hebben, zowel binnen als buiten het klaslokaal.

De deadline voor beursaanvragen is 1 maart en om online te solliciteren, volstaat het om je academische aanvraag bij StFX te hebben voltooid en je cijfer voor het eerste semester van het eerste semester in te dienen.

Waarom studeren Business Administration bij StFX?

Met meer dan 90 procent van uw cursussen die worden gegeven door een fulltime faculteit in ultramoderne faciliteiten en met studenten uit meer dan 20 verschillende landen, is de kwaliteit van uw onderwijservaring ongeëvenaard. De faculteit van de Schwartz-school gebruikt verschillende toegepaste onderwijsmethoden: simulaties, excursies, discussies in de klas, casusanalyses, lezingen, service-leermogelijkheden en gastsprekers zijn allemaal opgenomen in uw lessen en zorgen voor een rijke leeromgeving . Je wordt ook aangemoedigd om onze Co-operative Education-opties te bekijken om je nog meer echte wereldervaring te bieden voordat je afstudeert!

Flexibele gradenkeuzes

Binnen elk van de BBA-graads streams hebben studenten een Co-operative Education-optie die een arbeidsbemiddeling inhoudt om lesgeven in een klas te combineren met onschatbare werkervaring . Door dit programma heb je de mogelijkheid om 12 maanden werkervaring op te doen voordat je je BBA-ervaring krijgt, waardoor je een voordeel hebt voor wat er na het afstuderen komt. BBA-studenten worden ook aangemoedigd om hun internationale uitwisselingsmogelijkheden te bekijken - leren dat je letterlijk over de hele wereld neemt!

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

StFX's Gerald Schwartz School of Business produces some of the world’s most influential business and industry leaders.

StFX's Gerald Schwartz School of Business produces some of the world’s most influential business and industry leaders. Lees Minder