BBA Programma 's

Een Bachelor in Business Administration is een undergraduate programma dat wordt aangeboden door business scholen of door business faculteiten aan universiteiten. Business programma's worden wereldwijd aangeboden en beschikken over een heel scala aan specialisaties. Een BBA diploma geeft studenten een solide basis op het gebied van business, als ook de kritische, analytische en strategische denkvaardigheden die nodig zijn voor een MBA. Over de hele wereld bieden universiteiten BBA's aan, zowel online, deeltijd alsook aan een campus.

Het brede scala aan BBA programma's kan overweldigend zijn - maar laat je hier niet door afschrikken! Begin jouw zoektocht door hieronder de lijst met populairste BBA programma's te bekijken.

Recent toegevoegde BBA's

IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE

Bachelor In De Handelswetenschappen

Maart 19, 2018
Bachelor of Business Administration (BBA) cursus geven kennis van de principes die perfect zijn voor een carrière in het bedrijfsleven. De cursus helpt bij toekomstige zakelijke en management carrièredoelen. Met de BBA-cursus kunnen kandidaten zich op het gebied van management begeven. Studenten leren verschillende aspecten van effectief b… [+]edrijfsmanagement. [-]

Koc University - Istanbul Turkey

Bachelor In Bedrijfsadministratie

Maart 16, 2018
Het doel van het programma Bedrijfskunde is: (i) intellectuele nieuwsgierigheid te stimuleren, (ii) vaardigheid in het gebruik van analytische technieken te ontwikkelen, (iii) theorie en praktijk te integreren in de uitoefening van managementverantwoordelijkheden, en (iv) studenten in staat te stellen om erken en waardeer de ethische en sociale verantwoordelijkheden… [+] van een organisatie. Door voort te bouwen op de brede basis van studenten in de vrije kunsten en door onderzoek te doen naar belangrijke functionele gebieden van bedrijfsactiviteiten, wordt een goed afgerond onderwijs aangeboden. [-]

St. Francis Xavier University Gerald Schwartz School of Business

BBA In Marketing

Maart 17, 2018
Klanten kopen geen producten. Ze kopen oplossingen. Ze kopen voordelen. Marketeers helpen hun organisaties klantpercepties van waarde te begrijpen en hoe ze die waarde beter kunnen creëren, communiceren en leveren dan de concurrentie. Marketeers doen dit op manieren die een bijdrage leveren aan de samenleving in het algemeen, en niet alleen aan de … [+]bedrijfsresultaten. Studenten die een marketingconcentratie kiezen, hebben de mogelijkheid om fundamentele marketingcursussen te volgen, waaronder consumentengedrag, marketingbeheer, professioneel verkoop- en marketingonderzoek en kunnen ook specifieke gebieden verkennen, zoals digitale marketing. Deze cursussen ontwikkelen de kennis en vaardigheden van studenten, zodat ze klaar zijn voor een spannende maar complexe wereld. Studenten die Marketing studeren zijn goed gepositioneerd voor een loopbaan in ondernemerschap, merkbeheer, professionele verkoop, marktonderzoek, retailmanagement, merchandising of category management, reclame, digitale marketing, public relations en not-for-profit marketing. [-]

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen

Wat is een Bachelor of Business Administration?

Wat is een Bachelor of Business Administration?

Een Bachelor of Business Administration, of BBA, is een undergraduate business studie die over de hele wereld op business scholen en universiteiten wordt aangeboden. BBA programma's kunnen zich focussen op een gespecialiseerd gebied van business en commercie, of ze kunnen een brede basis geven waarbij studenten de kans hebben om te kiezen voor een specialisatie nadat ze zijn begonnen met studeren. Een Bachelor of Business Administration verschilt vooral van een Bachelor of Arts of Bachelor of Science wat betreft de thema's die worden bestudeerd. Afgestudeerden van een Bachelor of Business Administration hebben zeer goede kwalificaties om de werkende wereld te betreden of om hun studie voort te zetten in een graduate-level programma.

Wat zijn de voordelen van een BBA?

Bachelor of Business Administration programma's bereiden studenten voor op een succesvolle carrière in een breed scala van business-, commerce- en management gerelateerde vakgebieden. BBA opleidingen zijn ook vaak meer praktijkgericht dan sommige andere undergraduate programma's, waarbij studenten vaak aan projecten of stages deel moeten nemen, zodat ze uit de eerste hand leerervaringen opdoen binnen hun vakgebied. Afgestudeerden van BBA's zijn zeer gewild, zowel op de werkplek als in de academische wereld.

Wat bestudeer je tijdens een BBA?

Het BBA curriculum omvat veel vakgebieden van business studies, waaronder - Boekhouding, - Financiën - Marketing, - Human Resource Management, - Economie - Ondernemingsrecht en Ethiek, - Organisatiekunde, - Strategisch Management - en Operationeel Management. Daarnaast kunnen Bachelor of Business Administration studenten ervoor kiezen om zich te specialiseren in een van de bovengenoemde vakgebieden of een ander gebied binnen het bedrijfsleven of de handel. Na het volgen van de vereiste kernvakken kan een BBA student er bijvoorbeeld voor kiezen om zich te focussen op Informatie Technologie, Internationale Business, Ondernemerschap of Public Relations, en meer vervolg-vakken op dat gebied te volgen.

Wat voor soort carrièreverbetering kan je verwachten met een BBA?

Afgestudeerden van BBA programma's hebben het voordeel dat ze breder inzetbaar zijn en ze beginnen vaak met een hoger startsalaris dan anderen zonder een undergraduate diploma. Voor mensen die al werkervaring hebben, kan een BBA hen helpen met het verbeteren van hun carrière, door een promotie of een interessantere baan verkrijgen. Bachelor of Business Administration programma's richten zich op het ontwikkelen van waardevolle vaardigheden die zich goed te vertalen naar de werkvloer, zoals effectieve communicatie, besluitvorming, creatief probleemoplossend vermogen en leiderschapsvaardigheden.

Hoeveel kost het om een ​​BBA te volgen?

De kosten van een Bachelor of Business Administration variëren sterk per universiteit en per land. Subsidies voor collegegeld, beurzen en financiële steun is wellicht beschikbaar voor sommige gekwalificeerde kandidaten. Het is belangrijk om contact met de universiteit op te nemen voor meer specifieke informatie over de kosten van een BBA en eventuele financiële ondersteuning die beschikbaar zou kunnen zijn.

Waarom een ​​BBA Online volgen?

Online Bachelor of Business Administration programma's maken hoger business onderwijs toegankelijk voor een grotere groep aankomende studenten - van werkende professionals tot fulltime verzorgers tot aan degenen die te ver van de campus vandaan wonen. De meest recente e-learning technieken helpen business schools om de collegezaal naar jou toe te brengen voor een online BBA opleiding. Professoren kunnen rechtstreeks met hun leerlingen communiceren via diverse methoden, en studenten kunnen ook vrij communiceren met hun studiegenoten in groepsdiscussies. Een online Bachelor of Business Administration programma levert hetzelfde diploma op en geeft je dezelfde voordelen als een BBA op een campus. Of je nu op zoek bent naar een online, deeltijd of voltijd studie, je vindt hier meerdere opties in de lijsten met Bachelor of Business Administration studies.