Bachelor of Business Administration Programma in Kaboel in Afghanistan

Beste Bachelors of Business Administration (BBA's) in Kaboel in Afghanistan 2018

Master

Een BBA, ook bekend als een Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie die vaardigheid geeft op het gebied van handel en commercie. De meeste BBA programma duurt ongeveer drie of vier jaar met succes voltooid.

Het hoger onderwijs in Afghanistan wordt zeer gewaardeerd. De provincie heeft een leidende project voor het hoger onderwijs dat gericht is op bevordering van de internationale samenwerking in onderwijs en onderzoek. Er zijn ook diverse centra die Amerika's belangrijkste wetenschappelijke en culturele banden met Afghanistan zijn geweest. Niet-burgers bestuderen geografie en cultuur van het land heel gemakkelijk.

Kabul is een oude stad, voortdurend door alle regio's grote rijken en religies gevochten. Bekend in de oudheid als Kabura later omgedoopt Parapamisidae door de Bactrische Grieken die een stad gebouwd hier. Kabul werd een boeddhistische stad tijdens de Kushan-tijdperk, met Indiase hindoes en moslims met Arabische uitbreidingen uit het oosten.

Bachelor of Business Administration Programma's in Kaboel in Afghanistan

Lees meer

Bachelor Of Business Administration

American University of Afghanistan
Campus Voltijd May 2018 Afghanistan Kaboel

Het Department of Business biedt studenten met theorieën en concepten met betrekking tot internationaal, van wereldklasse zakelijke praktijken.De afdeling streeft naar afgestudeerde studenten die zullen worden [+]

Bachelor of Business Administration

&nbsp

Het Department of Business biedt studenten met theorieën en concepten met betrekking tot internationaal, van wereldklasse zakelijke praktijken. De afdeling streeft naar studenten die competitief zal zijn in de binnenlandse en internationale bedrijven, en die hun studie met succes kunnen blijven bij het post-graduate niveau afstuderen.

De doelstellingen, curriculum, en methodologieën van de opleidingscommissie zijn ontworpen om studenten te voorzien van

&nbsp

1) een solide basis in de juiste gebieden van kennis op het niveau van internationale best practices;

2) een grondige introductie in een discipline (boekhouding, financiën of management); ... [-]