Bachelor of Business Administration Opleiding in de Verenigde Kabul in Afghanistan

Top Undergraduate Studies (BBA) in de Verenigde Kabul in Afghanistan 2019

Master

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien over drie of vier jaar van cursussen in een bepaalde business-gerelateerde discipline. BBAs verbeteren vaak carrièremogelijkheden en winstpotentieel.

Afghanistan (wat letterlijk betekent Land van de Afghaanse) is een bergachtig land ingesloten land gelegen in Centraal-Azië. Het heeft een geschiedenis en cultuur die teruggaat meer dan 5000 jaar.

Kabul is een oude stad, voortdurend door alle regio's grote rijken en religies gevochten. Bekend in de oudheid als Kabura later omgedoopt Parapamisidae door de Bactrische Grieken die een stad gebouwd hier. Kabul werd een boeddhistische stad tijdens de Kushan-tijdperk, met Indiase hindoes en moslims met Arabische uitbreidingen uit het oosten.

Undergraduate Studies in de Verenigde Kabul in Afghanistan

Lees meer

Bachelor of Business Administration

American University of Afghanistan
Campus Voltijd January 2019 Afghanistan Kabul

Het Department of Business biedt studenten met theorieën en concepten met betrekking tot internationaal, van wereldklasse zakelijke praktijken.De afdeling streeft naar afgestudeerde studenten die zullen worden [+]

Bachelor of Business Administration

&nbsp

Het Department of Business biedt studenten met theorieën en concepten met betrekking tot internationaal, van wereldklasse zakelijke praktijken. De afdeling streeft naar studenten die competitief zal zijn in de binnenlandse en internationale bedrijven, en die hun studie met succes kunnen blijven bij het post-graduate niveau afstuderen.

De doelstellingen, curriculum, en methodologieën van de opleidingscommissie zijn ontworpen om studenten te voorzien van

&nbsp

1) een solide basis in de juiste gebieden van kennis op het niveau van internationale best practices;

2) een grondige introductie in een discipline (boekhouding, financiën of management); ... [-]