Bachelor of Business Administration (BBA) in Buenos Aires in Argentinië

Top BBA Opleidingen in Buenos Aires in Argentinië 2017

Master

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien over drie of vier jaar van cursussen in een bepaalde business-gerelateerde discipline. BBAs verbeteren vaak carrièremogelijkheden en winstpotentieel.

Dit land heeft een wet die mandaten alle studenten die een universitaire opleiding aan te brengen aan de regering om hen in hun academische dromen te verwezenlijken geïmplementeerd. Dit heeft het hoger onderwijs verbeterd in dit land maakt het een van de beste landen die internationale cursussen in het Zuid-Amerika continent. Aangezien er verschillende universiteiten, zoals het Internationale Bureau van de taal die taalcursussen aanbieden, taalbarrière is niet een gigantische uitdaging voor studenten bereid zijn internationale carrière in Argentinië.

Buenos Aires is de thuisbasis van de belangrijkste literaire figuren. Dit kan zijn als gevolg van de vele publieke en private onderwijsinstellingen van de stad zoals het Salvador Universiteit en de Universiteit van Buenos Aires.

Undergraduate Studies in Buenos Aires in Argentinië

Lees meer

Graad In Business Administration

Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios
Campus Voltijd 4 jaar February 2018 Argentinië Buenos Aires

Een goed beheer van de organisaties kan hen te voorzien van effectiviteit en efficiëntie bij het bereiken van bepaalde strategieën, flexibiliteit en innovatie aan te passen aan de veranderingen. [+]

Top Bachelor of Business Administration Programma's in Buenos Aires in Argentinië. Een goed beheer van de organisaties kan hen te voorzien van effectiviteit en efficiëntie bij het bereiken van bepaalde strategieën, flexibiliteit en innovatie aan te passen aan de veranderingen. In een steeds dynamische, concurrerende en geglobaliseerde context, hebben gespecialiseerde profesionles in Business Administration is een essentiële voorwaarde voor de ontwikkeling en duurzaamheid van alle soorten van de structuur, of non-profit of for-profit en grote structuren of je MALL. Afgestudeerden in Business Administration IUEAN in staat zijn om deel te nemen in de formulering en de interpretatie van de door het beleid en de strategieën van de organisatie vastgestelde algemene richtlijnen. Zij kunnen voeren, te monitoren deze richtlijnen, en in staat zijn aan te moedigen, te ondersteunen en te motiveren hun partners aan het bereiken van een gerichte prestaties. Bachelor in Business Administration .: Het beheren van verschillende soorten organisaties, activiteiten en evergadura van midden- en hogere posities, waaronder General Manager. Plan, uitvoeren en monitoren van strategieën, tactiek, operaties en projecten in de commerciële, economische, financiële en personele zaken. Definiëren en beschrijven structuren en functies van de organisatie, prestatienormen en beloningssystemen. Ontwikkelen en implementeren van beleid, systemen, methoden en procedures voor het beheer, financiën, marketing, budgetten, kosten en personeelsmanagement. Toezicht houden, coördineren en controleactiviteiten, mensen en processen. Adviseren en trainen als onafhankelijke bedrijven en instellingen en non-profit organisaties van elk type en grootte in de stadia van de analyse, planning, organisatie, beheer en controle in alle functionele gebieden consultants. leerplan... [-]