BBA Opleiding in de Verenigde Queensland in Australië

Beste BBA's in de Verenigde Queensland in Australië 2018

Master

Een student verdient een Bachelor of Business Administration (BBA) mate nadat zij de nodige studies met betrekking tot bedrijfsleven en de handel te voltooien. Het duurt meestal vier jaar full-time inschrijving om dit soort graad te verdienen.

Australië heeft de derde grootste aantal buitenlandse studenten in de wereld ondanks het feit dat een gemeenschap van slechts 23 miljoen. Dit zijn sterke academische referenties, maar Australische instellingen zijn net zo hoog aangeschreven als de steden dat huis ze rond het geboorteland.

BBA Opleidingen in de Verenigde Queensland in Australië

Lees meer

Bachelor In De Handelswetenschappen

Southern Cross University
Online Campus Voltijd Deeltijd 3 - 6 jaar January 2019 Australië Bilinga +2 more

De Bachelor of Business Administration geeft studenten de kans om een ​​uitgebreid inzicht te krijgen in management en professionele praktijk, en de mogelijkheid om zich te specialiseren in een reeks van branchespecifieke disciplines. [+]

De Bachelor of Business Administration geeft studenten de kans om een ​​uitgebreid inzicht te krijgen in management en professionele praktijk, en de mogelijkheid om zich te specialiseren in een reeks van branchespecifieke disciplines. Studenten hebben flexibiliteit bij het bepalen van de structuur van hun studie. Ze kunnen praktische ervaring opdoen via een stage die geldt als twee eenheden voor hun studie of keuzevakken uit het universitaire aanbod om hun kennis van andere disciplines uit te breiden.

CarrièremogelijkhedenIn administratief beheer rollen binnen private en overheidsorganisaties, human resource management, marketing, internationale zaken en management.Opmerking: Studenten die een professionele accreditatie voor de boekhouding willen behalen, moeten de Bachelor of Accounting studeren.Professionele erkenning... [-]