BBA Programma in de Verenigde Queensland in Australië

Top Bachelors of Business Administration in de Verenigde Queensland in Australië 2018

Master

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien over drie of vier jaar van cursussen in een bepaalde business-gerelateerde discipline. BBAs verbeteren vaak carrièremogelijkheden en winstpotentieel.

Australië heeft een gesubsidieerde hoger onderwijs voor studenten die de undergraduate graden. Ze geven ook leningen en subsidies voor de post graduate studenten. Hoger onderwijs start op undergraduate-diploma niveau van een doctorstitel aangeboden op elk gebied van studie.

Queensland is een thuis voor vele Australië universiteiten. De grootste en hoogste gerangschikte universiteiten in de wereld, zoals de Universiteit van Queensland en James Cook University is actief op dit gebied.

Bachelors of Business Administration (BBA's) in de Verenigde Queensland in Australië

Lees meer

Bachelor In De Handelswetenschappen

Southern Cross University
Online Campus Voltijd Deeltijd 3 - 6 jaar January 2019 Australië Bilinga +2 more

De Bachelor of Business Administration geeft studenten de kans om een ​​uitgebreid inzicht te krijgen in management en professionele praktijk, en de mogelijkheid om zich te specialiseren in een reeks van branchespecifieke disciplines. [+]

De Bachelor of Business Administration geeft studenten de kans om een ​​uitgebreid inzicht te krijgen in management en professionele praktijk, en de mogelijkheid om zich te specialiseren in een reeks van branchespecifieke disciplines. Studenten hebben flexibiliteit bij het bepalen van de structuur van hun studie. Ze kunnen praktische ervaring opdoen via een stage die geldt als twee eenheden voor hun studie of keuzevakken uit het universitaire aanbod om hun kennis van andere disciplines uit te breiden.

CarrièremogelijkhedenIn administratief beheer rollen binnen private en overheidsorganisaties, human resource management, marketing, internationale zaken en management.Opmerking: Studenten die een professionele accreditatie voor de boekhouding willen behalen, moeten de Bachelor of Accounting studeren.Professionele erkenning... [-]