Bachelor of Business Administration Programma in de Verenigde Bilinga in Australië

Top Bachelor of Business Administration Opleidingen in de Verenigde Bilinga in Australië 2018

Master

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische benaming geschonken aan studenten die met succes ongeveer vier jaar full-time cursussen te voltooien in een bedrijf en handel gerelateerde programma. BBAs bekend zijn carrièremogelijkheden te verbeteren.

Australië heeft een gesubsidieerde hoger onderwijs voor studenten die de undergraduate graden. Ze geven ook leningen en subsidies voor de post graduate studenten. Hoger onderwijs start op undergraduate-diploma niveau van een doctorstitel aangeboden op elk gebied van studie.

BBA Programma's in de Verenigde Bilinga in Australië

Lees meer

Bachelor In De Handelswetenschappen

Southern Cross University
Campus of Online Voltijd Deeltijd 3 - 6 jaar January 2019 Australië Bilinga +1 more

De Bachelor of Business Administration geeft studenten de kans om een ​​uitgebreid inzicht te krijgen in management en professionele praktijk, en de mogelijkheid om zich te specialiseren in een reeks van branchespecifieke disciplines. [+]

De Bachelor of Business Administration geeft studenten de kans om een ​​uitgebreid inzicht te krijgen in management en professionele praktijk, en de mogelijkheid om zich te specialiseren in een reeks van branchespecifieke disciplines. Studenten hebben flexibiliteit bij het bepalen van de structuur van hun studie. Ze kunnen praktische ervaring opdoen via een stage die geldt als twee eenheden voor hun studie of keuzevakken uit het universitaire aanbod om hun kennis van andere disciplines uit te breiden.

CarrièremogelijkhedenIn administratief beheer rollen binnen private en overheidsorganisaties, human resource management, marketing, internationale zaken en management.Opmerking: Studenten die een professionele accreditatie voor de boekhouding willen behalen, moeten de Bachelor of Accounting studeren.Professionele erkenning... [-]