28 BBA Opleidingen in Business 2024

BBA Opleidingen in Business 2024Filter
    • Barcelona, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Global BBA & Bachelor in AI for Business volgt het internationale bachelorformat, het meest geaccepteerde studieformat ter wereld, en wordt erkend door internationale bedrijven. Afhankelijk van de gekozen specialisatie kunnen studenten direct na hun studie de arbeidsmarkt betreden of kunnen ze doorstromen naar een master of science (MSc) studie.

    • Wrocław, Polen

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Administratie en Economie aan de Universiteit van Wroclaw, met zijn wortels aan het begin van de 16e eeuw en Alma Mater van 9 Nobelprijswinnaars, heeft de eer u te verwelkomen in Business and Administration, driejarige bacheloropleiding aan de orde voor toekomstige leiders van de zakenwereld. Het programma is ontworpen voor maximale flexibiliteit. Alle studenten volgen dezelfde programmastructuur gedurende de eerste twee jaar.

    • San José, Costa Rica

    Full time

    8 semesters

    Op de campus

    Spaans

    Bedrijfskunde is een proces van het plannen, leiden, organiseren, controleren en evalueren van de beschikbare middelen in organisaties, en het efficiënt en effectief zoeken naar de voorgestelde doelstellingen. De bacheloropleiding bestrijkt de belangrijkste gebieden van administratieve en organisatorische taken, waardoor de afgestudeerde zijn mogelijkheden om in het bedrijfsleven te worden geplaatst, kan vergroten.

    • Barcelona, Spanje
    • Munich, Duitsland

    Full time

    3 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De meest succesvolle bedrijfsleiders kunnen kennis van financiën, marketing, management en operations integreren in een effectief bedrijfsmodel. De Bachelor of Business Administration-programma bereidt studenten voor op een volledig scala van functies binnen het bedrijfsleven. De bacheloropleidingen van de EU Barcelona zijn zeven-semesters, driejarige programma's (240 ECTS). Met startdata in oktober, februari, juni en augustus ontwikkel je een ondernemende, creatieve en innovatieve mindset en word je goed thuis in business principles.

    • Geneva, Zwitserland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Bachelor of Business Administration is een uitgebreide opleiding die je voorbereidt op een volledig scala aan functies binnen de zakenwereld, waardoor je een waardevolle aanwinst voor elke organisatie bent. Dit programma ontwikkelt het zakelijke inzicht dat nodig is om op wereldschaal zaken te doen. Studenten zullen internationale onderhandeling, culturen en talen behandelen, terwijl ze de complexiteit van multinationale organisaties onderzoeken, met hun ingewikkelde hiërarchieën, sociale kaders en administratieve uitdagingen.

    • Apeldoorn, Nederlanden

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Studenten die kiezen voor de Marketing & Communicatie pathway van de BBA graad en de specialisatie in Business Analytics zijn vaak geïnteresseerd in de technologie en informatiestrategieën, vooral op het gebied van digitalisering, marketing & verkoop, die bedrijven en organisaties ondersteunen. Het is een uitdagend programma vol projecten op het gebied van business, marketing en informatie.

    • Geneva, Zwitserland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het programma in bedrijfskunde bereidt studenten voor om te werken in professionele en leidinggevende functies in een wereldwijde zakelijke omgeving.

    • Church Point, Canada

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Frans

    Met dit programma kan de student de vaardigheden verwerven en ontwikkelen die nodig zijn om managementfuncties in bedrijven uit te voeren. De training biedt een algemene training waardoor de student effectief kan zijn in alle delen van het bedrijf. De afgestudeerde kan vloeiend Frans en Engels spreken. Het programma geeft degelijke academische training aan degenen die hoger onderwijs willen volgen.

    • Montreux, Zwitserland

    Full time

    3 jaar

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Het Bachelor of Arts-programma in Event Management stelt studenten in staat om real-life evenementen en bruiloften uit te voeren, te budgetteren en te beheren. Het biedt studenten vele carrièremogelijkheden omdat het een aantal zakelijke disciplines combineert, zoals economie, management, marketing, financiën, zakelijke communicatie, bedrijfsethiek en vele anderen.

    • Tbilisi, Georgië

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Caucasus School of Business biedt een BBA-programma dat is gebaseerd op westerse waarden en is ontworpen om wereldwijd competitieve zakelijke professionals te ontwikkelen met uitgebreide theoretische kennis en praktische vaardigheden die wereldwijd geaccepteerde democratische waarden en de principes van maatschappelijk verantwoord ondernemen zullen delen en verdedigen.

    • Geneva, Zwitserland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels, Frans

    Deze bachelor geeft je een solide basis voor je toekomstige carrière in het bedrijfsleven op internationaal niveau. Het geeft u een diep inzicht in de wereldwijde zakelijke omgeving en de grote strategische uitdagingen.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    42 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Studenten van het BBA-programma van de Universiteit van Fredericton krijgen een mix van rigoureus theoretisch en toegepast leren dat de managementcompetenties ontwikkelt die nodig zijn om te slagen in het unieke personeelsbestand van vandaag. Het bestaat uit cursussen die een breed scala aan fundamentele, geavanceerde en gespecialiseerde onderwerpen bestrijken.

    • Columbus, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De BBA in General Business - International Business (IB) spoor biedt studenten de kennis, vaardigheden en ervaring die nodig zijn voor een succesvolle carrière in de mondiale zakelijke omgeving.

    • Nicosia, Cyprus

    Full time

    4 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Business Studies omvat een breed scala aan onderwerpen, zodat studenten een flexibel programma van de studie te ontwerpen met maximaal drie gebieden van de concentratie. De mate biedt studenten met praktische zakelijke vaardigheden in de boekhouding, financiën, human resource management, strategie, change-management, en kwantitatieve en kwalitatieve instrumenten van de analyse, evenals het aanbieden van inzicht in de verschillende bedrijfssectoren en de bredere economische en regelgeving.

    • Thailand Post Office Road, Thailand

    Full time

    Op de campus

    Ontworpen om studenten voor te bereiden om de internationale zakelijke professionals geworden met name in Azië.