$close

Filters

Resultaten weergeven

BBA Programma's in Bedrijfseconomie in Zwitserland

Om een ​​Bachelor of Business Administration (BBA) te verdienen, moet men doorgaans inschrijven in een full-time studie van vier jaar en zich te concentreren op een bepaald gebied van het bedrijfsleven of de handel. Algemene cursussen met betrekking tot zaken te handelen als de basis van de BBA opleidingen.Zwitserland, officieel de Zwitserse Confederatie, is een federale parlementaire republi… Meer informatie

Om een ​​Bachelor of Business Administration (BBA) te verdienen, moet men doorgaans inschrijven in een full-time studie van vier jaar en zich te concentreren op een bepaald gebied van het bedrijfsleven of de handel. Algemene cursussen met betrekking tot zaken te handelen als de basis van de BBA opleidingen.

Zwitserland, officieel de Zwitserse Confederatie, is een federale parlementaire republiek bestaande uit 26 kantons, met Bern als de zetel van de federale overheid. Onafhankelijkheid en neutraliteit Zwitserland 's al lang vereerd door de grote Europese mogendheden. Zwitserland is een vreedzame, welvarende en stabiele moderne markteconomie met een lage werkloosheid.

Lees Minder
Lees meer over studeren in Zwitserland
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
International Institute in Geneva - Undergraduate
Genève, Zwitserland +2 Meer

Het programma in bedrijfskunde bereidt studenten voor om te werken in professionele en leidinggevende functies in een wereldwijde zakelijke omgeving.

Het programma in bedrijfskunde bereidt studenten voor om te werken in professionele en leidinggevende functies in een wereldwijde zakelijke omgeving. -
BSc BBA
Voltijds
3 jaren
Engels
sep 2023
Campus