BACHELORSTUDIES

Bachelors of Business Administration (BBA's) in Bedrijfsmanagement in Roemenië

De BBA is een afkorting voor de Bachelor of Business Administration, dat is een graad behaald na ongeveer vier jaar intensief onderzoek in gebieden die verband houden met het bedrijfsleven en commercie. Sommige verschillen tussen BBA's te verwachten.

Een business management programma leert studenten hoe ze efficiënt en effectief andere werknemers in een zakelijke omgeving kunnen beheren en managen. Studenten verkrijgen meestal diepgaand inzicht in hoe leidinggevend beleid invloed heeft op productiviteit en bedrijfswinst.

Roemenië is een land gelegen op het kruispunt van Centraal-en Zuidoost-Europa, grenzend aan de Zwarte Zee. Reizen naar Roemenië is eenvoudig uit bijna alle delen van de wereld, vanwege zijn positie, evenals het feit dat het wordt geserveerd door een reeks van soorten transport en bedrijven. Roemeense universiteiten bieden een grote keuze aan undergraduate en postgraduate programma's in het Roemeens, Engels, Frans en Duits.

Bachelor of Business Administration Opleiding in Bedrijfsmanagement in Roemenië

1 Resultaten in Bedrijfsmanagement, Roemenië Filter

Bachelor in de handelswetenschappen

Tiffin University Bucharest
BBA
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Dit programma kan garanderen dat u een betere ondernemer, manager en werknemer wordt, met een reeks vaardigheden en capaciteiten die zijn afgestemd op de huidige marktrealitei ...

Lees meer