47 BBA Opleidingen in Bedrijfsmanagement 2024

BBA Opleidingen in Bedrijfsmanagement 2024Filter
    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    16 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Werk in management, consulting of eigendom van een klein bedrijf met de online BBA - Business Management-graad van King University. Verbeter je vaardigheden op het gebied van probleemoplossing en communicatie terwijl je economie, businessplanontwikkeling, management accounting, bedrijfsfinanciën, ondernemingsrecht en meer studeert. Dit programma is geaccrediteerd door ACBSP.

    • Amsterdam, Nederlanden

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    We hebben zaken in onze kern. Inter College Business School zet zich in om de ondernemersgeest van morgen te inspireren. De school, opgericht in 1979, heeft jarenlange ervaring in het geven van op maat gemaakte cursussen Bedrijfskunde (BBA) - gemaakt voor ondernemers, door ondernemers. Als student van Inter College Business School zullen we ervoor zorgen dat uw ideeën en talenten worden omgezet in actie en praktische ervaring - aangezien dit de enige manier is om de waarde toe te passen. De veelzijdige cursus betekent dat je alles bestudeert, van marketing, economie, HR en projectmanagement tot ondernemingsrecht, fusies en overnames, financieel management en corporate governance.

    • San José, Costa Rica

    Full time

    8 semesters

    Op de campus

    Spaans

    Bedrijfskunde is een proces van het plannen, leiden, organiseren, controleren en evalueren van de beschikbare middelen in organisaties, en het efficiënt en effectief zoeken naar de voorgestelde doelstellingen. De bacheloropleiding bestrijkt de belangrijkste gebieden van administratieve en organisatorische taken, waardoor de afgestudeerde zijn mogelijkheden om in het bedrijfsleven te worden geplaatst, kan vergroten.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Een van de belangrijkste voordelen van GBSB Global's Bachelor of Business Administration and Digital Innovation in Europa is het modulaire ontwerp van het curriculum. Door deze aanpak kunnen studenten zich richten op het studiegebied waar ze gepassioneerd over zijn, terwijl ze toch algemeen zakelijk inzicht verwerven. Deze structuur geeft studenten de ruimte om van het ene vakgebied naar het andere over te stappen: van financiën naar marketing, van marketing naar ondernemerschap. Studenten krijgen ook de kans om te bestuderen hoe zaken worden gedaan in verschillende regio's van de wereld, zodat ze een grotere culturele intelligentie en bewustzijn leren ontwikkelen en effectief kunnen samenwerken met mensen van over de hele wereld.

    • Geneva, Zwitserland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het programma in bedrijfskunde bereidt studenten voor om te werken in professionele en leidinggevende functies in een wereldwijde zakelijke omgeving.

    • Madrid, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels, Spaans

    De graad in Bedrijfskunde en Management biedt een interdisciplinaire opleiding die je zal helpen een geweldige professional van de zakenwereld te worden. Met de steun van een team van deskundige professoren combineren onze bedrijfsstudies training in kerngebieden van het bedrijfsleven, zoals financiën, economie, marketing, enz., met training in de vaardigheden en competenties die belangrijk zijn in bedrijfsmanagement, van onderhandelen tot leiderschap, van teamwerk en ondernemerschap.

    • Church Point, Canada

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Frans

    Met dit programma kan de student de vaardigheden verwerven en ontwikkelen die nodig zijn om managementfuncties in bedrijven uit te voeren. De training biedt een algemene training waardoor de student effectief kan zijn in alle delen van het bedrijf. De afgestudeerde kan vloeiend Frans en Engels spreken. Het programma geeft degelijke academische training aan degenen die hoger onderwijs willen volgen.

    • Kokkola, Finland

    Full time

    7 semesters

    Op de campus

    Engels

    Centria University of Applied Sciences biedt een bacheloropleiding aan die zich richt op enterprise resource planning, met name SAP-softwareoplossingen. Dit programma is perfect voor jou die bedrijfsmanagement wil studeren, maar daarnaast ook gespecialiseerde ERP-expertise wil opdoen. De vraag naar ERP-gekwalificeerde werknemers stijgt voortdurend, dus dit is een goed moment om een opleiding te volgen die voldoet aan de behoeften van de bedrijven, maar ook veel werkmogelijkheden biedt.

    • Kitchener, Canada
    • Waterloo, Canada
    • + 6 more

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het International Business Management-programma bij Conestoga is een vierjarig Bachelor of Business Administration (Honours)-programma dat is ontworpen om studenten uit te rusten met de vaardigheden die nodig zijn om internationale zakelijke inspanningen te beheren en in internationale bedrijven te werken.

    • Geneva, Zwitserland
    • Online

    Full time

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    BBA (Hons) in Business and Management is een 3-jarige Britse BBA (Hons) universitaire opleiding. De Bachelor in Business and Management wordt gevalideerd en uitgereikt door de geaccrediteerde University of Chichester (Britse openbare universiteit) en wordt geleverd door de Swiss School of Business and Management (SSBM) en OTHM.

    • Shanghai, China
    • Saint-Étienne, Frankrijk

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels, Frans

    Een bacheloropleiding die je voorbereidt op operationeel management met een innovatieve pedagogie die fundamentele cursussen, groepswerk en stages combineert in een internationale omgeving.

    • Harrisonburg, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Geneva, Zwitserland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit innovatieve programma kwalificeert je voor het creëren van een start-up, het transformeren van een bestaand bedrijf of het worden van een Intrapreneur. Deze disruptieve graad richt zich op de impact van technologie en innovatie om organisatorische veranderingen te begrijpen en de prestaties van een bedrijf te verbeteren. Afgestudeerden zullen klaar zijn om succesvolle ondernemers en disruptieve managers te worden.

    • Marseille, Frankrijk
    • Paris, Frankrijk

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels, Frans

    Internationaal BBA is het internationale bachelorprogramma van Kedge Business School en biedt studenten minimaal 2 jaar in het buitenland en 1 jaar professionele ervaring.

    • Langley City, Canada
    • Richmond, Canada

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze School of Business zal helpen deuren te openen naar een wereld van verbindingen en kansen. U zult niet alleen worden toegerust om te slagen als een zakelijke professional, maar ook als een leider die veranderingen kan bewerkstelligen binnen het bedrijfsleven en daarbuiten.