Deeltijd Bachelor of Business Administration in Leuven in België

Beste Deeltijd BBA Programma's in Leuven Alleen in het Nederlands België 2018

Master

Om een ​​Bachelor of Business Administration (BBA) te verdienen, moet men doorgaans inschrijven in een full-time studie van vier jaar en zich te concentreren op een bepaald gebied van het bedrijfsleven of de handel. Algemene cursussen met betrekking tot zaken te handelen als de basis van de BBA opleidingen.

Met universitair onderwijs zijn de meeste bovenste niveau in het onderwijssysteem van de België, heeft de regering meer nadruk te leggen om ervoor te zorgen dat het leven van de leerlingen wordt gemaakt zo eenvoudig mogelijk te maken door middel van de lening-en subsidieprogramma's. Ze bieden sponsors voor internationale studenten met arme en kwetsbare achtergronden die willen studeren in dit land.

Verschillende bestuderen mogelijkheden zijn beschikbaar in deze stad. Een van de oudste universiteiten in de regio, Katholieke Universiteit, evenals Hoger Instituut voor Wijsbegeerte in Leuven.

Deeltijd Bachelor of Business Administration Programma in Leuven in België

Lees meer

Bachelor of Business Administration (Brussels)

KU Leuven: Faculty of Economics and Business
Campus Deeltijd 3 jaar September 2018 België Leuven

[+]

Collegegeld heeft een fascinatie voor de wereld van het bedrijfsleven; staat te popelen om een ​​internationale carrière na te streven; ziet het leren en werken in een multicultureel team als een persoonlijk actief; wil om te studeren in het bruisende internationale en multiculturele stad Brussel, de hoofdstad van België en het kloppend hart van Europa.

We zijn goed uitgerust om u te ondersteunen in dit opzicht. Studenten en alumni kunnen relevante vacatures en stages in overleg met de hulp van een online applicatie.

Verdere Studies

direct:

[-]