BBA Programma in Biowetenschappen Europa

Beste BBA's in Biowetenschappen Europa 2018

Biowetenschappen

De BBA, dat is een acroniem voor Bachelor of Business Administration, is een academische graad verleend aan degenen die effectief te voltooien over drie of vier jaar van strenge cursussen in een bedrijf of-commerce verwante discipline.

Bij het bestuderen van biologische life sciences leren de studenten over de verschillende kenmerken van de natuurwetenschappen. Afhankelijk van het specifieke aandachtsgebied kunnen studenten het menselijk lichaam, plantenbiologie of dierlijke wetenschap bestuderen om te helpen met realistische problemen.

Er zijn meer dan vierduizend organisaties voor hoger onderwijs in Europa, van vooraanstaande onderzoeksinstellingen om kleine, onderwijs-gerichte universiteiten. Europa zelf is niet zo veel anders dan andere continenten, het bereiken van de poolcirkel tot de kust van Afrika.

Bachelor of Business Administration Programma in Biowetenschappen Europa

Lees meer

Bachelor Of Business Administration (BBA) In Duurzaam Toerisme En Natuurbeheer

Sustainability Management School
Campus Voltijd 3 jaar Zwitserland Gland

Het doel van de BBA in het programma Duurzaam Toerisme en Natuurbehoud is om een ​​theoretische en praktische opleiding te bieden die de uitdagingen in de mondiale wereld van vandaag aanpakt. Het programma is ontwikkeld voor de studenten die streven naar een internationale carrière in de toerisme- of natuurbeschermingssector. Dit programma biedt een kader om natuurbehoud en de wetenschap van duurzaamheid te begrijpen. [+]

Het doel van het driejarige BBA-programma voor duurzaam toerisme en natuurbehoud is om een ​​theoretische en praktische opleiding te bieden die de uitdagingen in de mondiale wereld van vandaag aanpakt.

Het programma is ontwikkeld voor de studenten die streven naar een internationale carrière in de toerisme- of natuurbeschermingssector. Dit programma biedt een kader om natuurbehoud en de wetenschap van duurzaamheid te begrijpen.

Inhoud: 33 modules inclusief Experiential Camps en Business Simulations.

9 gespecialiseerde modules en projecten in samenwerking met leidinggevenden.

Programma ervaring:

Als een niet-gegradueerde student zul je worden blootgesteld aan echte zakelijke activiteiten door regelmatige interactie met het bedrijfsleven en de bedrijfswereld.... [-]