BACHELORSTUDIES

BBA Programma's in Business Administration in Albanië

Een Bachelor of Business Administration (BBA) diploma wordt uitgereikt aan studenten die een vier jaar full-time opleiding studie aan een universiteit te voltooien. De onderwerpen van de concentratie onderzocht op deze mate gerelateerd zijn aan de wereld van de handel en het bedrijfsleven.

Studenten op zoek naar de kennis en vaardigheden om succesvol te zijn in het bedrijfsleven zou willen de voordelen van een bachelordiploma in Business Administration (BBA) te overwegen. Deze geloofsbrief biedt studenten een verscheidenheid aan cursussen om op te richten, met inbegrip van gebieden zoals e-commerce, marketing, human resources en financiën.

 

Dit land is een ander huis van de kwaliteit van het hoger onderwijs onderwijs van de verschillende universiteiten vanuit de Universiteit van Albanië. Het land heeft ook wetten uitgevaardigd die ervoor zorgen dat iedere universiteit is uitgerust met het leren van faciliteiten zoals bibliotheek onder anderen.

Bachelor of Business Administration (BBA) in Business Administration in Albanië

1 Resultaten in Business Administration, Albanië Filter

Bachelor in business administration

Canadian Institute of Technology
BBA
<
Voltijds
<
3 weken
Engels
Campus

De driejarige bacheloropleiding in Business Administration is een geïntegreerde, multidisciplinaire opleiding. voornaamste kracht van het programma is de combinatie van het be ...

Lees meer