BACHELORSTUDIES

BBA Opleidingen in Business Administration in Azerbeidzjan

Om een ​​Bachelor of Business Administration (BBA) te verdienen, moet men doorgaans inschrijven in een full-time studie van vier jaar en zich te concentreren op een bepaald gebied van het bedrijfsleven of de handel. Algemene cursussen met betrekking tot zaken te handelen als de basis van de BBA opleidingen.

Een Bachelor in Business Administration (BBA) is ontworpen om voor te bereiden en uit te rusten studenten om met succes in te voeren het bedrijf personeelsbestand. Het programma is doorgaans vier jaar en biedt kandidaten een scala aan keuzemogelijkheden voor een focus selecteren. Van consumententrends voor de internationale handel, een BBA is ideaal voor de business-minded student.

Azerbeidzjan hoger onderwijs heeft niet alleen aangetrokken burgers van het land, maar ook internationale studenten in het bijzonder uit het Midden-Oosten en Azië. De meeste van de curricula worden onderwezen in de Arabische taal. Dit heeft weggenomen geen taalbarrière voor de internationale studenten in het Midden-Oosten en Azië, waar Arabisch wordt gesproken.

Bachelor of Business Administration (BBA) in Business Administration in Azerbeidzjan

1 Resultaten in Business Administration, Azerbeidzjan Filter

Bachelor in de handelswetenschappen

University at Baku Eurasian University
BBA
Engels
Campus

Training van personeel wordt uitgevoerd in overeenstemming met de vereisten in bachelor diploma voor specialisatie Bedrijfskunde aan de Baku Eurasian University.

Lees meer