BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Business Administration in de Verenigde Calgary Canada

Om een ​​Bachelor of Business Administration (BBA) te verdienen, moet men doorgaans inschrijven in een full-time studie van vier jaar en zich te concentreren op een bepaald gebied van het bedrijfsleven of de handel. Algemene cursussen met betrekking tot zaken te handelen als de basis van de BBA opleidingen.

Een Bachelor in Business Administration is een mate van vier jaar. Typisch, studenten richten zich op een bepaalde business-gerelateerde discipline, zoals economie, e-business, het internationale bedrijfsleven, of de financiering. De cursussen zijn ontworpen om studenten een grondige in kennis en praktijken te geven voor een succesvolle loopbaan in het bedrijfsleven management.

Canada is een Noord-Amerikaanse land dat bestaat uit tien provincies en drie territoria. Gelegen in het noordelijke deel van het continent, het strekt zich uit van de Atlantische naar de Stille Oceaan en noordwaarts in de Noordelijke IJszee.

Instellingen voor hoger onderwijs in deze stad zijn goed uitgerust om u een diploma of een diploma dat wordt ontworpen om uw werkgever behoeften te vervullen verdienen. Er zijn diverse publieke en private instellingen in handen en een van de belangrijkste die in de buurt is Universiteit van Calgary.

Beste Bachelor of Business Administration (BBA) in Business Administration in de Verenigde Calgary in Canada

1 Resultaten in Business Administration, Calgary Filter

Bachelor in de handelswetenschappen

SAIT - Southern Alberta Institute of Technology
BBA
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Maak indruk met de door de branche erkende Bachelor of Business Administration (BBA). U kunt zich onderscheiden op de arbeidsmarkt met een schat aan zakelijke kennis en vaardi ...

Lees meer