114 BBA Opleidingen in Business Administration in Europa for 2024

BBA Opleidingen in Business Administration in Europa for 2024Filter
    • Barcelona, Spanje

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Bachelor of Business Administration is een driejarig innovatief programma dat is ontworpen om studenten uit te rusten met geavanceerde vaardigheden en praktijkervaring om leiders te worden in het steeds evoluerende zakelijke landschap.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Global BBA & Bachelor in AI for Business volgt het internationale bachelorformat, het meest geaccepteerde studieformat ter wereld, en wordt erkend door internationale bedrijven. Afhankelijk van de gekozen specialisatie kunnen studenten direct na hun studie de arbeidsmarkt betreden of kunnen ze doorstromen naar een master of science (MSc) studie.

    • Boston, Verenigde Staten
    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Hult's transformatieve Bachelor of Business Administration (BBA) is ontworpen rond de universele waarheid dat om een vaardigheid onder de knie te krijgen - elke vaardigheid, van fietsen tot het leiden van een team - deze moet worden geoefend.

    • Gibraltar, Gibraltar

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Maak je klaar voor de zakenwereld met deze drie jaar durende, op de industrie gerichte cursus.

    • Amsterdam, Nederlanden

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Traditioneel bedrijfsonderwijs leert je theorie uit het hoofd te leren en te herhalen. Wij geloven dat er een betere manier is: relevante vaardigheden leren en toepassen in de echte wereld. Je opleiding, je bedrijf, je carrière. De meeste opleidingen leren je om het heden te overleven, we stellen je in staat om aan je toekomst te bouwen. Wanneer je afstudeert aan Team Academy, vertrek je met een wereldwijd erkend bachelordiploma, 4 jaar werkervaring, een internationaal netwerk, een rugzak vol vaardigheden en onvergetelijke ervaringen en herinneringen van je reizen over de hele wereld.

    • UK Online, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het niveau 4 van onze Business-graad biedt u een basis in bedrijfskunde en inzicht in de bredere context van bedrijfspraktijken. Met niveau 5 en 6 kunt u een meer gedetailleerd begrip van bedrijfskunde en management ontwikkelen. Dit programma biedt de mogelijkheid om te studeren voor de BA (Hons) Bedrijfskunde met behulp van een flexibele en gedistribueerde leeromgeving die uw leerervaring zal verbeteren, aangezien Robert Kennedy College een op maat gemaakte reeks modules biedt via afstandsonderwijs waarmee u binnen een bepaald tijdsbestek studeren in een tempo, plaats en locatie die bij jou past. Het opzetten van leersets is essentieel om het concept van de reflectieve beoefenaar door te voeren en is ontworpen om u aan te moedigen om met andere deelnemers om te gaan, zowel formeel als informeel, bij het zoeken naar beste praktijken en het uitdagen van bestaande praktijken. Dit programma profiteert enorm van de internationaliteit die wordt verkregen door het werven van studenten zoals jij, uit alle bewoonde continenten, en het kunnen putten uit docenten, goed gekwalificeerd in hun vakgebied, van over de hele wereld. Leer aan de belangrijkste privéschool van Zwitserland en studeer af met studenten uit meer dan 130 verschillende landen en van de Universiteit van Cumbria.

    • Amsterdam, Nederlanden

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    We hebben zaken in onze kern. Inter College Business School zet zich in om de ondernemersgeest van morgen te inspireren. De school, opgericht in 1979, heeft jarenlange ervaring in het geven van op maat gemaakte cursussen Bedrijfskunde (BBA) - gemaakt voor ondernemers, door ondernemers. Als student van Inter College Business School zullen we ervoor zorgen dat uw ideeën en talenten worden omgezet in actie en praktische ervaring - aangezien dit de enige manier is om de waarde toe te passen. De veelzijdige cursus betekent dat je alles bestudeert, van marketing, economie, HR en projectmanagement tot ondernemingsrecht, fusies en overnames, financieel management en corporate governance.

    • Wrocław, Polen

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Administratie en Economie aan de Universiteit van Wroclaw, met zijn wortels aan het begin van de 16e eeuw en Alma Mater van 9 Nobelprijswinnaars, heeft de eer u te verwelkomen in Business and Administration, driejarige bacheloropleiding aan de orde voor toekomstige leiders van de zakenwereld. Het programma is ontworpen voor maximale flexibiliteit. Alle studenten volgen dezelfde programmastructuur gedurende de eerste twee jaar.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    5 jaar

    Op de campus

    Engels

    Double Degree in Business Administration + Bachelor in Global Governance, Economics & Legal Order in een geglobaliseerde wereld, weten hoe geopolitiek, economie en internationale betrekkingen moeten worden geanalyseerd, maakt een groot verschil in de zakelijke besluitvorming. Sluit u aan bij dit double degree-programma en word onderdeel van een nieuwe generatie bedrijfsleiders: een expert in management met het vermogen om de politieke en economische problemen waarmee bedrijven en instellingen over de hele wereld worden geconfronteerd, te begrijpen en erop te reageren.

    • Barcelona, Spanje
    • Geneva, Zwitserland
    • + 1 more

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    De Executive Bachelor of Business Administration (EBBA) is een eenjarig, twee semester intensief programma. Dit programma is bedoeld voor werkende professionals in midden- of hogere managementfuncties met minstens vijf jaar werkervaring. Het rust professionals met de theorie en concepten om hun uitgebreide werkervaring te versterken en hen voor te bereiden op graduate studies.

    • Prague, Tsjechië

    Full time

    6 semesters

    Op de campus

    Engels

    Ben je geïnteresseerd in ondernemen, management of marketing? Kom dan Bachelor of Business Administration studeren in Praag. Het studieveld is geschikt voor studenten met analytisch denken die geïnteresseerd zijn in de zakelijke omgeving, vooral voor studenten met de nadruk op management- en bouwbedrijven.

    • Online Spain

    Full time

    3 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De Swiss School of Management Bachelor of Business Administration (BBA) is bedoeld voor studenten die graag de kennis en inzichten willen opdoen die nodig zijn om een carrière in het internationale bedrijfsleven te beginnen. We bereiden de volgende generatie wereldwijde bedrijfsleiders voor door een internationale en cultureel diverse leeromgeving te bevorderen, waar innovatieve en ondernemende geesten floreren. De Bachelor of Business Administration is een voltijds programma van 180 ECTS verdeeld over drie jaar. Onze Engelstalige lessen zijn dynamisch en interactief met docenten die experts zijn in hun vakgebied. Onze studenten doen ook ervaring uit de eerste hand op door in contact te komen met marktleiders en door bezoeken ter plaatse aan enkele van 's werelds toonaangevende multinationale bedrijven. De Bachelor of Business Administration is een uitgebreide opleiding die je voorbereidt op een volledig scala aan functies binnen het bedrijfsleven, waardoor je een waardevolle aanwinst bent voor elke organisatie. Dit programma ontwikkelt het zakelijk inzicht en de ondernemersmentaliteit die nodig zijn om zaken te doen op wereldschaal. Studenten behandelen internationale onderhandelingen, culturen en talen, terwijl ze de complexiteit van multinationale organisaties verkennen, met hun ingewikkelde hiërarchieën, sociale kaders en administratieve uitdagingen. Het Swiss School of Management Barcelona BBA Business Degree-programma is een driejarig programma (180 ECTS). Het programma heeft jaarlijkse intakes in oktober, januari en april.

    • Geneva, Zwitserland

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    • Limassol, Cyprus

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Bachelor of Business Administration (BBA) geeft studenten een diepgaande theoretische en toegepaste kennis van de methoden en praktijk van het bedrijfsleven en organisaties, met de nadruk op management, innovatie, ondernemerschap en duurzaamheid.

    • Online Spain
    • Online Switzerland

    Full time

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    De Executive BBA maakt deel uit van een geïntegreerd tweejarig programma voor studenten die een master- of MBA willen behalen, maar geen bachelordiploma of gelijkwaardig hebben of hebben afgerond. Het programma is bedoeld voor werkende professionals in midden- of senior managementposities met minimaal vijf jaar werkervaring.