BACHELORSTUDIES

Bachelor of Business Administration Opleidingen in Business Administration op de Filippijnen

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien over drie of vier jaar van cursussen in een bepaalde business-gerelateerde discipline. BBAs verbeteren vaak carrièremogelijkheden en winstpotentieel.

Voor degenen die een carrière in business management, een Bachelor in Business Administration (BBA) is ideaal. Typisch, moet de aanvrager een middelbare school diploma of gelijkwaardig te houden. Deze vierjarige opleiding is bedoeld om studenten voor het bedrijfsleven posities uit te rusten op gebieden zoals human resources, verkoop en operaties.

 

De Filippijnen, officieel bekend als de Republiek van de Filipijnen, is een soevereine staat in Zuidoost-Azië in de westelijke Stille Oceaan. Engels is een van de officiële talen van de Filippijnen en is een verplicht vak op alle scholen.

Bachelor of Business Administration Programma in Business Administration op de Filippijnen

1 Resultaten in Business Administration, Filipijnen Filter

Bachelor of Science in Business Administration

Mapúa Institute of Technology
BBA
<
Voltijds
Engels
Campus

Dit programma is ontworpen om studenten uit te rusten met de betreffende houding en vaardigheden om uit te blinken als zakelijke professionals

Lees meer