BACHELORSTUDIES

Bachelors of Business Administration in Business Administration in Marokko

Een Bachelor of Business Administration (BBA) is een academische prestatie presentatie van een student 's voltooiing van diverse business courses. Tijdens de vier jaar van de studie neemt een student klassen over het bedrijfsleven, waaronder die met betrekking tot een bepaalde concentratie.

Studenten op zoek naar de kennis en vaardigheden om succesvol te zijn in het bedrijfsleven zou willen de voordelen van een bachelordiploma in Business Administration (BBA) te overwegen. Deze geloofsbrief biedt studenten een verscheidenheid aan cursussen om op te richten, met inbegrip van gebieden zoals e-commerce, marketing, human resources en financiƫn.

 

Marokko, officieel het Koninkrijk Marokko. is de meest westelijke van de Noord-Afrikaanse landen. Het heeft Atlantische en mediterrane kusten, en een ruige bergen interieur. De belangrijkste middelen van de Marokkaanse economie zijn landbouw, fosfaten, toerisme en textiel.

BBA Opleiding in Business Administration in Marokko

1 Resultaten in Business Administration, Marokko Filter

Bachelor of Business Administration (BBA)

Al Akhawayn University (in Ifrane)
BBA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;5 jaren
Engels
Campus

Het Business Administration-programma is ontworpen om uitstekende bedrijfseducatie te bieden aan de toekomstige zakelijke leiders van Marokko. Het richt zich op de belangrijks ...

Lees meer