BACHELORSTUDIES

BBA's in Business Administration in de Verenigde Magnolia Verenigde Staten

Een BBA, ook bekend als een Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie die vaardigheid geeft op het gebied van handel en commercie. De meeste BBA programma duurt ongeveer drie of vier jaar met succes voltooid.

Een Bachelor in Business Administration (BBA) is ontworpen om voor te bereiden en uit te rusten studenten om met succes in te voeren het bedrijf personeelsbestand. Het programma is doorgaans vier jaar en biedt kandidaten een scala aan keuzemogelijkheden voor een focus selecteren. Van consumententrends voor de internationale handel, een BBA is ideaal voor de business-minded student.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Magnolia is de provinciehoofdstad van Colombia, in 1853 opgericht. Mongoliƫ staat bekend om hoog aangeschreven universiteiten die professioneel niveau graad in het bedrijfsleven, bestuur, IT, onderwijs, rechtspraak, onderwijs, enz. Jaarlijks culturele evenementen, musea, het centrum van de scheepvaart faciliteiten en natuurschoon maken Mongoliƫ een levendige en gezonde plek om het hoger onderwijs te krijgen biedt.

Beste BBA in Business Administration in de Verenigde Magnolia in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Business Administration, Magnolia Filter

Bachelor in Bedrijfsadministratie

Southern Arkansas University
BBA
<
Voltijds
Engels
Campus

De meeste business majors zullen een traditioneel vakgebied kiezen, zoals Marketing of Finance. Anderen wensen echter de kernbegrippen van het bedrijfsleven te koppelen aan ge ...

Lees meer