BACHELORSTUDIES

Bachelors of Business Administration (BBA's) in Business Administration in de Verenigde Biloxi Verenigde Staten

Een BBA, ook bekend als een Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie die vaardigheid geeft op het gebied van handel en commercie. De meeste BBA programma duurt ongeveer drie of vier jaar met succes voltooid.

Studenten op zoek naar de kennis en vaardigheden om succesvol te zijn in het bedrijfsleven zou willen de voordelen van een bachelordiploma in Business Administration (BBA) te overwegen. Deze geloofsbrief biedt studenten een verscheidenheid aan cursussen om op te richten, met inbegrip van gebieden zoals e-commerce, marketing, human resources en financiƫn.

 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Mississippi is vernoemd naar de Mississippi rivier die langs de westelijke grens van het. Samen met moderne subject van de hogescholen en universiteiten in deze toestand bieden geavanceerde programma's in de beeldende kunst, vocale muziek, theater en dans.

Beste Bachelor of Business Administration Programma in Business Administration in de Verenigde Biloxi in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Business Administration, Biloxi Filter

Bachelor in business administration

William Carey University
BBA
<
Voltijds
<
4 jaren
Campus

De School of Business van William Carey University biedt iedere student de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling door middel van een goed begrip van het bedrijfsleven in ...

Lees meer