BACHELORSTUDIES

BBA Programma's in Business Administration in de Verenigde Murfreesboro Verenigde Staten

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien over drie of vier jaar van cursussen in een bepaalde business-gerelateerde discipline. BBAs verbeteren vaak carrièremogelijkheden en winstpotentieel.

Voor degenen die een carrière in business management, een Bachelor in Business Administration (BBA) is ideaal. Typisch, moet de aanvrager een middelbare school diploma of gelijkwaardig te houden. Deze vierjarige opleiding is bedoeld om studenten voor het bedrijfsleven posities uit te rusten op gebieden zoals human resources, verkoop en operaties.

 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Beste Bachelor of Business Administration in Business Administration in de Verenigde Murfreesboro in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Business Administration, Murfreesboro Filter

Bachelor of Science in Business Administration

Chowan University
BBA
<
Voltijds
Engels
Campus

De School of Business van de Universiteit van Chowan voorziet een bedrijf gemeenschap van getalenteerde en ethische personen met professionele competenties waardoor ze samen t ...

Lees meer