BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (BBA) in Business Administration in de Verenigde Tallahassee Verenigde Staten

Het verdienen van een Bachelor of Business Administration (BBA) gaat de inschrijving in een full-time studie van handel of bedrijf. De meeste universiteiten vereisen vier jaar voltijds lessen te komen voor een Bachelor of Business Administration graad.

Studenten op zoek naar de kennis en vaardigheden om succesvol te zijn in het bedrijfsleven zou willen de voordelen van een bachelordiploma in Business Administration (BBA) te overwegen. Deze geloofsbrief biedt studenten een verscheidenheid aan cursussen om op te richten, met inbegrip van gebieden zoals e-commerce, marketing, human resources en financiƫn.

 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Tallahassee is een van de meest vooraanstaande steden in Florida en is ook de hoofdstad. Gelegen in de Panhandle van Florida, Tallahassee is de thuisbasis van enkele van de meest hoog aangeschreven universiteiten in de staat.

Beste Bachelor of Business Administration Opleiding in Business Administration in de Verenigde Tallahassee in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Business Administration, Tallahassee Filter

Bachelor of Science in Bedrijfskunde

Florida Agricultural and Mechanical University
BBA
sep 2021
Engels

Het doel van het Bachelor of Science-programma is bedoeld om afgestudeerden te produceren die in staat zijn om uit te blinken als toekomstige leiders in het wereldwijde bedrij ...

Lees meer