close

Filters

Resultaten weergeven

Undergraduate Studies in Business Intelligence 2020/2021

Het verdienen van een bachelordiploma is vaak de eerste stap in een levenslange carrière prestaties die alleen door middel van onderwijs kan worden bereikt. Terwijl het verdienen van een Bachelor of Business Administration (BBA) kan worden gedaan in ongeveer drie tot vier jaar, kan de daaruit voortvloeiende positieve effect van het hebben van een hbo-opleiding een leven lang meegaan. Wat is een… Meer informatie

Het verdienen van een bachelordiploma is vaak de eerste stap in een levenslange carrière prestaties die alleen door middel van onderwijs kan worden bereikt. Terwijl het verdienen van een Bachelor of Business Administration (BBA) kan worden gedaan in ongeveer drie tot vier jaar, kan de daaruit voortvloeiende positieve effect van het hebben van een hbo-opleiding een leven lang meegaan.

Wat is een BBA in Business Intelligence? Deze opleiding helpt studenten leren over het belang van het gebruik en het analyseren van gegevens in de zakenwereld. De studenten leren hoe ze software tools te gebruiken om informatie te analyseren, te identificeren zakelijke trends en resultaten te vertalen naar doordachte bedrijfsstrategieën. Cursussen in deze opleiding vaak betrekking op onderwerpen zoals business analytics, database management, business statistieken en marktonderzoek.

De voordelen van het verdienen van een BBA in Business Intelligence zijn vele, maar een van de belangrijkste voordeel is dat studenten die dit diploma te verdienen zijn vaak uitstekende probleemoplossers.Deze individuen hebben ook de neiging om uit te blinken in kritisch denken en hebben een prachtig besluitvorming vaardigheden.

De kosten voor een bachelor's degree in business intelligence na te streven zal variëren voor elk individu. Studenten worden aangemoedigd om rechtstreeks met hun toekomstige scholen spreken om volledig inzicht in de financiële verantwoordelijkheden die aan het ontvangen van hun diploma, zoals de kosten van boeken, programma vergoedingen en cursusmateriaal.

Personen die afstuderen met een BBA in Business Intelligence zijn vaak in hoge vraag als intelligentie analisten voor diverse industrieën, niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook binnen het leger, de financiële sector, journalistiek, productie, social media, en zelfs takken van de overheid. Wat verbindt deze industrieën is dat ze alle personen met de gegevens analyseren vaardigheden BBA majors bezitten nodig.

Of je nu full-time werken of behoefte online lessen, als je geïnteresseerd bent in het verdienen van uw BBA in Business Intelligence, zijn er scholen die flexibele scholing opties die uw drukke leven past bieden. Om te beginnen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
City University of Hong Kong
Kowloon Tong , Hongkong

BBA Information Management (IFMG) is bedoeld om studenten voor te bereiden op slimme zakelijke professionals voor financiële diensten, auditing en internetdiensten. Onze stude ... +

BBA Information Management (IFMG) is bedoeld om studenten voor te bereiden op slimme zakelijke professionals voor financiële diensten, auditing en internetdiensten. Onze studenten hebben de flexibiliteit om streams te kiezen uit Business Intelligence (BI), Information Systems Auditing (ISA), Internet Services en Social Networks (ISSN). -
BBA
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op