BACHELORSTUDIES

BBA's in Business Studies in de Verenigde Calgary Canada

Een Bachelor of Business Administration (BBA) is een academische prestatie presentatie van een student 's voltooiing van diverse business courses. Tijdens de vier jaar van de studie neemt een student klassen over het bedrijfsleven, waaronder die met betrekking tot een bepaalde concentratie.

Studenten die willen gaan werken in de wereld van de handel, zouden moeten overwegen om bedrijfskunde te studeren. Dit academische programma helpt de studenten vaardigheden te ontwikkelen op gebied van personeelsbeleid, financieel beheer, marketing, leiderschap en bedrijfsethiek.

Canada is een Noord-Amerikaanse land dat bestaat uit tien provincies en drie territoria. Gelegen in het noordelijke deel van het continent, het strekt zich uit van de Atlantische naar de Stille Oceaan en noordwaarts in de Noordelijke IJszee.

Instellingen voor hoger onderwijs in deze stad zijn goed uitgerust om u een diploma of een diploma dat wordt ontworpen om uw werkgever behoeften te vervullen verdienen. Er zijn diverse publieke en private instellingen in handen en een van de belangrijkste die in de buurt is Universiteit van Calgary.

Beste Bachelor of Business Administration (BBA) in Business Studies in de Verenigde Calgary in Canada

1 Resultaten in Business Studies, Calgary Filter

Bachelor in de handelswetenschappen

SAIT - Southern Alberta Institute of Technology
BBA
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Maak indruk met de door de branche erkende Bachelor of Business Administration (BBA). U kunt zich onderscheiden op de arbeidsmarkt met een schat aan zakelijke kennis en vaardi ...

Lees meer