Filter
Business Administratie
China Studievorm: Alles Tempo: Alles

Undergraduate Studies (BBA) in Business Studies in China

De BBA is een afkorting voor de Bachelor of Business Administration, dat is een graad behaald na ongeveer vier jaar intensief onderzoek in gebieden die verband houden met het bedrijfsleven en commercie. Sommige verschillen tussen BBA's te verwachten.

Studenten die willen gaan werken in de wereld van de handel, zouden moeten overwegen om bedrijfskunde te studeren. Dit academische programma helpt de studenten vaardigheden te ontwikkelen op gebied van personeelsbeleid, financieel beheer, marketing, leiderschap en bedrijfsethiek.

De china hoger onderwijs voor een paar jaar is verkozen als een van de beste onder de Aziatische landen. Dit land heeft meer dan 150 publieke en private eigendom universiteiten verdeling over alle provincies van China. Het hoger onderwijs is het onderzoek gebaseerd.

BBA Opleiding in Business Studies in China

Lees meer Lees Minder

4 Resultaten in Business Studies, China

Xidian University

De professionele training is gericht op zowel de bekwaamheid en integriteit, een solide professionele stichting, goed onderzoek en praktijk te trainen, met een sterk gevo ... [+]

西安电子科技大学 Bachelor of Business Administration in het EngelsProfessional Profile

西安电子科技大学 economie en management onderwijs begon in 1980, na 30 jaar van bouw en ontwikkeling, economie en management over de twee disciplines, met een relatief sterke leer kracht, het bestaande personeelsbestand van 80% van de met doctoraal en master's degree. Master of Business Administration van de provincie Shaanxi (MBA) School van de 西安电子科技大学 onderwijs punten bevinden zich ook in dit college. Sinds 2008, het college biedt een master's in het Engels trainingsprogramma's. Naast de taalcursussen, zijn project alle cursussen gegeven in het Engels. Proefschrift in het Engels met de respondent ook afgerond.... [-]

China Xi'an
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Nanjing University Of Posts And Telecommunications

BA in Business Administration ... [+]

De eisen van de opleiding

Voor degenen die een bachelor's degree voort te zetten, moet de aanvrager een middelbare school diploma, uitstekende prestaties tijdens de middelbare school periode, en een goede gezondheid. In principe, niet ouder dan 25 jaar.

Voor degenen die een master's degree voort te zetten, moet de aanvrager een gerelateerde bachelordiploma, uitstekende prestaties tijdens de undergraduate studie, en een goede gezondheid. In principe, niet ouder dan 35 jaar.

Voor degenen die een doctorstitel voort te zetten, moet de aanvrager een gerelateerd masterdiploma, uitstekende prestaties tijdens de graduate studie, en een goede gezondheid. In principe, niet ouder dan 40 jaar. De taalvoorwaarden ... [-]
China Nanjing
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hangzhou Dianzi University

Dit programma streeft naar talenten die zich kunnen aanpassen aan de eisen van de moderne mondiale samenleving te cultiveren. De gekwalificeerde afgestudeerden de algemen ... [+]

Bachelor of Business Administration (in het Engels)

Degree: bachelor van het management

Programma Naam: bedrijfskunde

Duur van het programma: 4 jaar

Doelstelling:

Dit programma streeft naar talenten die zich kunnen aanpassen aan de eisen van de moderne mondiale samenleving te cultiveren. De gekwalificeerde afgestudeerden de algemene Chinese kennis, de Chinese economische en commerciële situatie en de Chinese cultuur te begrijpen. Zij moeten kennis en vaardigheden in het management, economie, recht en computer, enz. Onder de knie, en zijn concurrerend in werken bij business bedrijven en overheidsdiensten met een hoge innovatie en toepassing vaardigheden.

Na voltooiing van de vereiste studiepunten de studenten in staat zal zijn om: ... [-]
China Hangzhou
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hult International Business School

Met business in de kern, is onze bachelor-opleiding ontworpen om u verder te brengen dan het bedrijfsleven. ... [+]

Bij Hult International Business School doe je meer dan alleen de basisprincipes van het bedrijfsleven leren en je diploma behalen. Je leert de wereld anders te zien.

Bij Hult word je ondergedompeld in een wereldwijde omgeving zonder zelfs de campus te verlaten, en elk onderwerp dat je bestudeert, wordt benaderd vanuit een mondiaal perspectief, van marketing tot rechten tot loopbaanplanning. Tijdens je universitaire ervaring zul je worden uitgedaagd om creatief te denken, vindingrijk te zijn en samen te werken met je medestudenten in onze internationale en collaboratieve leeromgeving.

Wat maakt Hult uniek

De bacheloropleiding aan de Hult International Business School is anders dan elke andere bachelordiploma die je misschien overweegt.... [-]

China Sjanghai
Augustus 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands