BACHELORSTUDIES

BBA's in Business Studies op de Filippijnen

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien over drie of vier jaar van cursussen in een bepaalde business-gerelateerde discipline. BBAs verbeteren vaak carrièremogelijkheden en winstpotentieel.

Bedrijfskunde is een academische studieveld dat de kennis en vaardigheden verschaft die nodig zijn voor een carrière in de zakelijke wereld. Studies kan bestaan ​​uit financiën, boekhouden, economie, organisatiekunde, bedrijfsethiek, en marketing.

De Filippijnen, officieel bekend als de Republiek van de Filipijnen, is een soevereine staat in Zuidoost-Azië in de westelijke Stille Oceaan. Engels is een van de officiële talen van de Filippijnen en is een verplicht vak op alle scholen.

BBA in Business Studies op de Filippijnen

2 Resultaten in Business Studies, Filipijnen Filter

Bachelor of Science in Business Administration (BSBA) in ondernemerschap

Aldersgate University
BBA
nov 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

De BSBA Entrepreneurship programma biedt inzicht in de business principles die nodig zijn om te starten en exploiteren van een bedrijf. Het zal de mogelijkheden voor kleine be ...

Lees meer

Bachelor of Science in Business Administration

Mapúa Institute of Technology
BBA
<
Voltijds
Engels
Campus

Dit programma is ontworpen om studenten uit te rusten met de betreffende houding en vaardigheden om uit te blinken als zakelijke professionals

Lees meer