Filter
Business Administratie
Frankrijk Angers Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Bachelors of Business Administration (BBA's) in Business Studies in de Verenigde Angers Frankrijk

Een Bachelor of Business Administration (BBA) diploma wordt uitgereikt aan studenten die een vier jaar full-time opleiding studie aan een universiteit te voltooien. De onderwerpen van de concentratie onderzocht op deze mate gerelateerd zijn aan de wereld van de handel en het bedrijfsleven.

Bedrijfskunde is een studiegebied waarin studenten de vaardigheden leren die nodig zijn om een bedrijf te runnen. De verschillende vakken kunnen gaan over reclame, marketing, financieel beheer, communicatie, administratie, ondernemingsplan schrijven, en het aannemen en opleiden van werknemers.

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een gecentraliseerde semi-presidentiële republiek voornamelijk gelegen in West-Europa, met een aantal overzeese gebieden en gebieden.

Angers is de historische hoofdstad van Anjou, Frankrijk. Het is de thuisbasis van meer dan 100.000 inwoners. De stad heeft 2 universiteiten, namelijk de Universiteit van het Westen - UCO, en de Universiteit van Angers.

Beste Bachelor of Business Administration Programma in Business Studies in de Verenigde Angers in Frankrijk

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Business Studies, Angers

Andere opties binnen dit vakgebied:
West Catholic University - Université Catholique de l’Ouest

De BBA-programma van IDCE is een gemengd syllabus (academische en professionele) dat de studenten voor het leven voorbereidt in de moderne internationale zakenwereld. ... [+]

Bachelor of Business Administration Programma's in Business Studies in de Verenigde Angers Frankrijk. Doelstellingen van het programma Een internationale business en management programma volledig delivred in het Engels - Studenten leren in een multiculturele plaats - Intensieve voorbereiding op het leven in de wereld moderne internationale bedrijfsleven ACTIVA Alle lessen worden gegeven in het Engels - De pedagogie wordt gekenmerkt door kleine groepen, persoonlijk werk van de studenten - Mogelijkheid tot het leren van een tweede vreemde taal (Duits, Spaans of Frans) en een derde vreemde taal (optioneel) - Een faculteit met een enorme internationale ervaring - De mogelijkheid om het eerste semester in het BBA derde jaar door te brengen in een Amerikaanse, een Europese of een Japanse universiteit CARRIÈREMOGELIJKHEDEN ... [-]
Frankrijk Angers
September 2019
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands