BACHELORSTUDIES

BBA's in Business Studies op Malta

Een BBA, ook bekend als een Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie die vaardigheid geeft op het gebied van handel en commercie. De meeste BBA programma duurt ongeveer drie of vier jaar met succes voltooid.

Bedrijfskunde is een academische studieveld dat de kennis en vaardigheden verschaft die nodig zijn voor een carrière in de zakelijke wereld. Studies kan bestaan ​​uit financiën, boekhouden, economie, organisatiekunde, bedrijfsethiek, en marketing.

Malta is een Zuid-Europese land in de Middellandse Zee 80 km ten zuiden van Sicilië en 333 km ten noorden van Libië. Malta heeft betrekking op iets meer dan 316 km ², waardoor het een van de kleinste en dichtstbevolkte landen van de wereld 's.

Bachelor of Business Administration in Business Studies op Malta

2 Resultaten in Business Studies, Malta Filter

BSc Bedrijfskunde

St Martin’s Institute of Information Technology
BBA
<
Voltijds
Campus

Het Department of Business en Management van St. Martin's biedt een portfolio van BSc business graden, bekend als de 'Bachelor in Business Administration', of BBA. ...

Lees meer

Bachelor of Business Administration in Entrepreneurship

United Campus of Malta
BBA
<
Voltijds
<
42 maanden
Engels
Campus

De BBA in ondernemerschap - ontwikkeld met de steun van Tiimiakatemia JAMK University of Applied Sciences, is een unieke bachelor in bedrijfskunde. Het is gestructureerd in dr ...

Lees meer