Filter
Business Administratie
Roemenië Cluj-Napoca Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelor of Business Administration Programma's in Business Studies in de Verenigde Cluj-Napoca Roemenië

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische benaming geschonken aan studenten die met succes ongeveer vier jaar full-time cursussen te voltooien in een bedrijf en handel gerelateerde programma. BBAs bekend zijn carrièremogelijkheden te verbeteren.

Studenten die willen gaan werken in de wereld van de handel, zouden moeten overwegen om bedrijfskunde te studeren. Dit academische programma helpt de studenten vaardigheden te ontwikkelen op gebied van personeelsbeleid, financieel beheer, marketing, leiderschap en bedrijfsethiek.

Roemenië is een land gelegen op het kruispunt van Centraal-en Zuidoost-Europa, grenzend aan de Zwarte Zee. Reizen naar Roemenië is eenvoudig uit bijna alle delen van de wereld, vanwege zijn positie, evenals het feit dat het wordt geserveerd door een reeks van soorten transport en bedrijven. Roemeense universiteiten bieden een grote keuze aan undergraduate en postgraduate programma's in het Roemeens, Engels, Frans en Duits.

Cluj-Napoca stad is de hoofdstad van Cluj County in Roemenië en de 2e meest bevolkte na Boekarest. Het is een grootstedelijk gebied met een bevolking van meer dan 300.000 inwoners. Het heeft ongeveer 150 pre-universitaire onderwijsinstellingen.

Beste Bachelor of Business Administration Programma in Business Studies in de Verenigde Cluj-Napoca in Roemenië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Business Studies, Cluj-Napoca

Graden
Plaats
Roemenië
Cluj-Napoca
Studievorm
Tempo
UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI

Tijdens de 6 semesters, bachelor studenten hebben betrekking op de belangrijkste thema's die ze nodig hebben voor het verwerven van geïntegreerde en complexe vaardigheden ... [+]

Tijdens de 6 semesters, bachelor studenten hebben betrekking op de belangrijkste thema's die ze nodig hebben voor het verwerven van geïntegreerde en complexe vaardigheden die nodig zijn door een goede middle manager. Theorie en praktijk worden gecombineerd door middel van interactieve leermethoden, case studies, en door middel van stage in het 4e semester.

De onderwerpen richten verschillende gebieden: economie, informatica, wiskunde en statistiek, ondernemingsrecht, management, marketing, boekhouding, financiën, en econometrie.

Toelatingseisen

Voorafgaand aan de aanvraag, moet de EU en niet-EU-kandidaten hun diploma erkend door het Ministerie van Onderwijs hebben.

1 ... [-]
Roemenië Cluj-Napoca
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands